tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Voe elama!

Siis tuo jaakiekkohan menee ihan pain mettaa. Isapuoleni sanoisi, etta voi mettäsianv...u! Niin sanon minakin. Onneksi sain vinkin, etta netin kautta voi Radio Megan sivuilta kuunnella suoraa lahetysta. Vahan se kylla kirpaisee kuunnella suorana kun Assat van tekee maaleja. Ei voi mitaan. Taitaa menna sitten pronssiotteluun. Toivotaan, etta se edes voitetaan. Olen kuitenkin edelleen sita mielta, etta aina VOI voittaa. Mita sita kisaamaan tai osallistumaan, jos ei aina voisi voittaa.

Uuden lahikauppamme yhteyteen on avattu lahes kaikki kaupat jo. Asken kavin siella ja tormasin kolmeen muuhunkin suomalaisperheeseen. Yhdet ei tosin minua tunne, mutta kuulin heidan puhuvan Suomea. Kavin tietenkin siina Mothercare-kaupassa ja Kerttu tietenkin sai uusia paitoja. Vaikka olen vannonut, etta seuraavat vaatteet ostetaan Suomesta. Siella on myos Starbucks-kahvila, Claires-pampulakauppa, parturi, McDonalds, silmalasikauppa, bikinikauppa, sisustuskauppa ja mitahan viela. Tarkein tietenkin on viela avaamatta, eli se elainkauppa! Se siihen tulee. Tavarat oli jo melkein kaikki paikallaan. Nyt mun ei periaatteessa koskaan tarttis lahta enaa kotia kilometria kauemmaksi. Ehka lahen silti.

Mikko on vaihteeksi myohaan toissa. Nyt se onneksi osaa ilmoittaa kun menee myohaan. Olen siis saanut jotain opetettua. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Karpat teki juust maalin.

Uusin koirabongaus on husky. Tuli tanaan vastaan iltalenkilla.

Tein tanaan varmaan ennatyksen. Soitin kahteen paikkaan ja jouduin puhumaan englantia. Ensin soitin vauvauintiohjaajalle ja asia tuli selvaksi. Pitaa menna hakemaan ilmoittautumiskaavake. Voeeeeeeee taivas. Nyt Assat teki maalin. Nyt meni ajatus sekasin.

Niin siis pitaa menna Lakes clubille hakeen se kaavake ja kysya sielta mihin ryhmiin on viela tilaa. Toinen puhelu koski Handymanin palveluita. Siis sita, joka tulee laittaan verhotangot seinaan. Se olikin vaikeeta, kokoajan sai olla pyytamassa etta sanokko uudestaan. Vahan hitaammin. Mutta sekin asia tuli selvaksi. Tulevat lauantaina.

Nyt pitaa alkaa lukeen uusinta Ahlania. Ja keskittymaan peliin.

Ei kommentteja: