perjantaina, huhtikuuta 28, 2006

Lost in the autiomaa

Eilen sain jo tuplattua tämän yksinhuoltajaviikon tavoitteet, eli kävin toisessa uudessa paikassa, Dragon Martissa. Se on sellainen krääsätaivas. Paljon pikkukauppoja ja ihan täynnä vaatteita, leluja, koruja, muta tekstiilitavaraa, kenkiä, laukkuja ja kaikkea muuta. Voin vain kuvitella millainen paikka on joulun alla. Niinkuin markkinat Suomessa, mutta aina auki. Tietenkin minä olin siellä taas siihen aikaan, että ne putiikit meni kahelta kiinni, mutta ihan riittävästi siellä kerkesi kattella. Nykyisin lähen kotoa liikkeelle vasta kun Kerttu on nukkunut yhet päikkärit omassa sängyssään, näin päiväkin menee rattoisammin ja tyttö on paremmalla tuulella. Ennenhän lähin liikenteeseen heti aamusta.. Mutta täällä kun ei enää voi nukuttaa lastansa ulkona kuumuuden vuoksi. Tänään ajattelin jättää ne koirajuoksutkin väliin tuon ilman takia. Hippohan kuolee sinne.

Mutta palatakseni siis siihen eiliseen reissuun.. Sinne ostarille ajaa sellaiset puoli tuntia ehkä, mutta takaisintulomatka mulla kesti 1,5 tuntia. Ei ollu ruuhkaa, ei, mutta kun en vaan osannu kotia. Meinasin siinä hätäpäissään soittaa taas kerran Karppisten auttavaan puhelimeen, kun yritin mennä kylttien mukaan, mutta ne vei vaan aina samalle tielle takaisin. En ole koskaan sieltä isoilta teiltä joutunut katteleen kylttejä ja lopulta näin jotakin tuttua ja tulin ihan vikasuunnasta kotiin. Kerttu onneksi sai nukuttua koko sen matkan eikä tiennyt mun hermoiluista mitään. Kyllä taas olisin sen GPS-laitteen oston kannalla.

Risti seinään, kävin myös eilen tankkaamassa ekan kerran. Ei mitään ongelmia. Muista yhen kerran kun Mikko kävi tankilla ja ajoi auton oikealle paikalle. Mies tuli koputtamaan, että viitsitkö siirtää autoa kun on tuo tankki toisella puolella. Ai niin, mutta sehän sanoi, että siitä ei saa kirjottaa tänne mitään.

Tänään käytiin Community market dayssä. Ekaa kertaa järjestetty kiva tapahtuma, minne sai varata pöydän kirppistavaraa yms. varten. Lapsille oli pompulinnaa ja liukumäkeä, kasvomaalausta ja muuta tekemistä. Musiikki soi kajareista LUJAA. Ruokaa oli myynnissä ja jotain kilpailuja myös. Ite en kyllä kovin hyvin pystyny keskittymään koska Kertulla oli uhkaavasti uniaika käynnissä, mutta eihän se tietty siellä kyennyt nukkumaan. Kotona kannoin sen suoraan turvakaukalosta nukkumaan omaan sänkyyn. Tarkoitus olisi vielä lähteä Karppisen perheen kanssa Marinaan syömään ja aikaa kuluttamaan. Meillähän miehet menivät samalla koneella Suomeen. Mikon tärkein tehtävä minun kannalta siellä Suomessa on se SM-kuoren postiin laittaminen. Takaisin ei ole tulemista ennenkuin se tehtävä on suoritettu. Niin ja ennenkuin tuliaiset on ostettu, lehtiä, siideriä ja Kertulle jotain.

Ei kommentteja: