tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

Mutkan kautta

Yksinhuoltajaviikon tavoite täyttyi heti alkuunsa kun kurvasin auton tänään kohti Jumeirahia. Tarkoituksena oli mennä joko Mercato malliin tai johonkin muuhun vähän pienempään. Riippuen siitä, mihin satun pääsemään... Mercatosta menin suosiolla ohi. Viimeksi kun siellä kävin se paikka ei minua vakuuttanut, vaikka hieno olikin. Seuraavat ostarit ikäänkuin menivät vahingossa ohi. Jotenkin samalla kun ajaa ja lukee Dubai Exploreria maisemat menevät jotenkin nopeammin ohi. No päätin yrittää sitten vielä vähän kauemmaksi. Jos sitten Burjuman centreen.. Päädyin Bur Dubaihin, jossa näkee hieman oikeaakin Dubaita. Tässäpä sieltä kuvia. Turisteja ei juurikaan ollut, eikä naisia. Paikalliset miehet jotenkin käyttäytyivät niin kuin eivät koskaan olisi ns. valkoihoista nähneet.

Sattumalta osuin myös Tekstile soaqiin eli torille jossa myydään halvalla kaikkea tekstiileihin liittyvää. Kello oli tosin just sen verran, että putiikit menivät melkein kaikki kiinni muutamaksi tunniksi. Autolle palatessani mietin, että ompas kyllä kuuma ja tarkistin autonmittarista matkalla tuloksen. Joo, 41 astetta. Sinähän sitä.

Tästä jatkoin matkaani yrityksenä edelleen osua sinne Burjuman centreen. Ihan täysin sattumalta löysin itseni sen ostarin parkkihallista lopulta. Itse ostari oli kyllä korkeatasoinen Burberryn ja muiden ei-minun-kauppojen myötä, mutta luultavasti en tule toista kertaa välttämättä sinne menemään. Kerttu sai Nextin kaupasta pari paitaa, siellä kun oli puoleen hintaan paljon vaatteita. Sai Kerttu myös vaahtokarkin suuhunsa. Ennenkuin kerkesin hätiin, yksi karkkikojun myyjä tunki Kertulle karkin käteen. Sitä sitten aikani keräsin pois käsistä, paidalta, kärryistä ja kaikesta, mihin se kerkisi levitä.

Kotimatkalla Kerttu sai myös vielä yhdet housut lisää, kun kävin omalla lähikaupalla mutkan ja jotenkin jalat taas veivät Mothercare-kauppaan. Siellä oli myös puoleen hintaan paljon tavaraa ja kun halvalla sai, ostin housut kesää varten. Parkkipaikalla laitoin auton hieman huonosti, renkaat oli toiselta puolelta yhden alueen ulkopuolella noin 20 senttiä. Tästä yksi vartijasetä tuli huomauttamaan ja minä siirsin kyllä auton oikein. Ajattelin vaan, että pienetpä on sen setän murheet. Viereisillä paikoilla ei ollut ketään. Tätä lukuunottamatta selvisin kyllä isolla autolla paremmin kuin hyvin mm. täydessä parkkihallissa.

Taas oli tavoite mennä aikasten nukkumaan, mutta koska tämä kone on jotenkin pahasti jumissa niin syytän tätä. Kerttu myös kitisi aikalailla äsken. Ylhäältä tulee aivan minä hetkenä hyvänsä iso hammas kokonaan läpi. Kaksi kertaa neiti on myös löytänyt ittensä istuvasta asennosta. Nettikeskusteluja kun lukee tuntuu, että kaikki muut tämän ikäiset suurinpiirtein lukee ja laskee jo. Joku saattaa jo lukea pääsykokeisiinkin. Meillä ei kunnolla ryömitä eikä istuta, enkä usko, että ihan kaikilla muillakaan jos ihan tarkkoja ollaan.

Huomaatteko muuten, ääkköset on löytyneet. Ja vielä yksi nettihavainto. Kävin pitkästä aikaa katsomassa, mitä kuuluu Jonathan Wattsille. Sivujen mukaan jotain on ilmeisesti tapahtunut. Tietääkö joku jotain, mitä minä en tiedä. Pidän tätä ¨poikaa¨aika pätevänä mm. lyhyiden karrosten opettamisessa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jonathan on kuulemma jäänyt eläkkeelle. Agilitynet:ssä oli jokin aika sitten hänen jäähyväis-kirjoituksensa.

Jonna kirjoitti...

Eläkkeelle... Sen ikäisenä. Minäkin halua. Tosin sama kai se on, onko äitiyslomalla vai eläkkeellä.