keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2006

Huh hellettä

Sorsat on ruokittu ja Hippo ulkoilutettu talta aamulta. Suomessa muistan kuinka vaikeaa oli joskus menna aamuvuoroon toihin, puoli kasiksi. Taalla on ihan normaalia (meilla) herata kuuelta ja menna nukkumaan ysilta. Melkein siina eilen onnistuinkin, menin puoli kympilta petiin. Pikku-Mari oli tosin mean aikaan puoli yhelta yolla laittanut kutsun skypeilemaan. No koitetaan tanaan saaha puheyhteys, on sita ootettukin.

Katoin eilen Tyttö sinä olet tähti-elokuvan. Vitsi se oli superhyva. En tiia olenko ikiteini mieleltani, mutta aivan ihana elokuva. Hyvaa musiikkia, hyva tarina, muutama naseva lause, jotka jai mieleen. Eika yhtaan hassunmannakoiset paaosanesittajat. Pitkasta aikaa elokuva, jonka voi katsoa uusiksi, ehka jo tanaan.

Kavin eilen uusilla kulmilla iltalenkilla. Oikeasti kavin vakoilemassa uteliaisuuttani, etta mihin se yksi suomalaisperhe on muuttamassa. Kiertelin aikani sita springs kasia, kunnes just kun olin poistumassa alueelta, satuin oikeaan osoitteeseen. En kylla silloin tiennyt oliko se oikea, mutta pihassa oli avomallin Peugeot ja talossa ei huonekaluja, ei verhoja ja nurmi hiukan kuolleennakoinen. Oli se kuulemma oikea. Perheen aiti on viimeisillaan Suomessa ja sinne lahti myos hanen miehensa. Tulevat sitten joskus tannepain koko porukka.

Oikeasti ei muuten ole kauhean miellyttavaa kavella tunnin lenkkia yli 30 asteen lammossa, vaikka aurinko ei paista. Tahan asti olen kayttanyt Hipon ulkona aamulla kasin paikkeilla ja illalla viiden kuuden aikaan, mutta tuota iltalenkkia pitaa kylla siirtaa myohemmaksi. Eika taalla viela ole edes kuuma.

Kuulin viimeksi agilityreeneissa, etta yksi koira oli syonyt keskella ei mitaan jotain myrkkya ja oli tosi huonossa kunnossa. Ruukaavat kuulemma heitella myrkytettyja ruokapaloja myos aavikolle, kissoille ovat tarkoitettuja kun pyydystavat lintuja. Taalla on myos tapana heitella ihan nurtsialueille myrkkyja. K9 on paikallinen pelastetaan koiria- jarjesto. Siella oli parvoa ainakin viikko sitten ja koko pulju on aika kaaostilassa. Pitaisi pitaa Hippoakin paremmin silmalla. Vapaanahan se tuolla nurtseilla juoksee, mutta eihan se syo ruokaansakaan. Uusia koirabongauksiakin on: dalmatialainen, 5 bichon frisea samassa pihassa (!), lisaa sakemanneja ja kultsuja ja labbiksia ja mayryksia, joku mastiffityyppinen lyhytkarvainen, jackrusseli ja yorkki, niin ja dobberi. En muista mita olen aiemmin maininnut. Koiria on oikeasti tosi paljon. Meidan elainkauppakin on tosi hieno, tai oikeastaan se on onneksi tarvikekauppa. Loytyy ruokaa, leluja ja kaikkea kraasaa. En tiia paljonko isot ruokasakit maksaa nykyisin, mutta paljon ne ainakin taalla maksavat.

HAUn uudet kotisivut on kylla hienot. Viela kun kaikki linkit saataisiin toimimaan. Se nollaseurantasivukin on kylla positiivinen yllatys. Nakojaan BORTK pitaa sm-joukkueille (HAU, BORTK ja JAU) ev-joukkuekisat, mutta ne on kylla meille liian aikasten. Olen tuossa pohtinut etta kehtaanko tunkea joukkueeseen, kun en paase kunnolla reenaamaan, mutta kehtaan mina. Kylla tassa sen verran itseluottamusta piisaa... Eilen ilmoittauduin lendereiden agirotujoukkueeseenkin. Viela kun muistaisi laittaa Mikon matkaan menemaan Suomeen sen SM-ilmon.

Just hokasin, etta Helsingissahan on tuo Euroopan voittajanayttely, josko sinne veis Hipon. Katoin netista, etta talla hetkella ilmot maksaa 88 euroa. Joo ei mean Hippo sinne mene..

Ei kommentteja: