maanantaina, huhtikuuta 17, 2006

Ihmetemppu

Nyt ON maailmankirjat sekasin. Milla teki Nuuskun kanssa kolmesta kisasta kolme nollaa ja sm- ja karsintanollan on nyt sitten kasassa. Olihan se kylla jo aikakin. Onnittelut sinne! Nytpa saa tytot saa sita kakkua ja Mika myos. Syokaa minunkin eesta. Ja oikein kermakakkua. Pysyin muuten suhteellisen hyvin paasiaisen ajan kisojen tulosporssissa kiinni. Kiitokset Millalle ja Kaisalle jotka pommitti tekstareilla koko taman paivan. Nettiin ei viela ole ilmestynyt tan paivan HAUn tuloksia, mutta eikohan ne sielta ilmaannu. Tanaan vasta loysin HAUn sivuilta ne nollaseurannat. Yllatyksena tuli mulle se, etta Olgallakin on nollat. Sehan on myos hyva juttu. Niin ja Milla, siina mun huoneessa on tilaa, teretulemas mukaan vaan.

Aika rankaksi menee tama koraurheilukin. Joensuussa oli radan jalkeen joku mies saanut infarktin. Elvytyksen tulosken jai henkiin..

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pommitinks mä eilen, yhden? Omia kaloreita, hyvin maistui pääsiäismunat, mutta pitäis keskittyä enempi tuohon ohjaukseen, tarkoittaa harjoittelua. Mutta pitää olla tyytyväinen, että kontaktit piti taas (vaikka Rantis-Lahtis oli toista mieltä). Vaan nastaa, kun on koirassa virtaa, jospa kohtapuoliin pääsis ohjattuihin treeneihinkin.
Onnittelut nollia ja hyviä sijoituksia tehneille, Hipolle terkkuja, että lahjattomat harjoittelee, hyvin teillä täällä kesällä menee.

Anonyymi kirjoitti...

Tulihan nita paasiaisen aikana useampia. Mutta en todellakaan sanonut sita negatiivisena. Mukava etta joku muistaa meidankin olemassaolon. Olen reaaliaikaisen tulospalvelun kannattaja :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin niin, Haun kisoista... kolmen munan saldo ;o)
Töihin taas.

Anonyymi kirjoitti...

Hih, laitoin minäkin kaikki 2 viestiä... Kun tuumailtiin Soilen kanssa, että vieläkö mahtaa tekstarit kulkea. Näköjään... Katotaan mikä tekstarimyrsky tulee teille lauantaina JAU:n kisoista.

Vähänkö me oltiin Nuuskun kanssa hyviä :) Ei muuten tullu kun 2 munaa, kun sijoituttiin VAAN kahdella radalla.... Ja nekin munat meni Ninalle. Saa nähdä mitä niistä kuoriutuu ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kylla soneran kortille on ihan oma kannykka, kaikki tulee perille ja vastaankin joskus niihin viesteihin. Puheluihin en.

Nina tuskin itse syo niita munia. Niistahan voi tulla lisakiloja... Joku vois alkaa mun kanssa jollekki laihikselle, olisko halukkaita. Sellanen -5 kilon projekti.