maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

Juoruja ja totuuksia

Voisin elaa pelkilla juoruilla. Jos kuulis joka paiva muhevan juorun voisin sita vastaan olla vaikka syomatta. Parin paivan sisalla on tullut hyvia juoruja ja huhuja mm. uusista raskauksista, suhteista ja hallihankkeista. Samoin pari totuuttakin. Mutta kun niita ei tietenkaan voi kertoa... Mistahan lienee olen oppinut naihin juorukuvioihin. Aitini kanssa skypeilin muutama paiva sitten ja yksikin lause meni suunnilleen näin 'Sitten se meni niin ja nain ja sitten nain, ai niin mutta sitahan ei saanutkaan kertoa.'

Huomasin asken, mista tietaa etta on tullut vanhemmaksi tai ainakin aika on mennyt eteenpain. Marin kanssa olin vaihteeksi skypessa ja aiemmin oltaisiin ehka vertailtu kisakirjoja, mutta nyt vertailtiin lasten neuvolakortteja! Pituuksia ja painoja, ja onneksi huomattiin, ettei Kertun paa ole ainut niin iso, Mintun paa on melkein yhta iso. Huh, että helpottaa.

Meillä sitten eilen lopetti yläkerran ilmastointi toimimisen. Se vaan ei mene päälle vaikka kuinka yrittää. Tuumailtiin hetken verran itse sinä sähkötaulun eessä ja sitten tehtiin muutama puhelu. No tultiin siihen lopputulokseen, että laitetaan alakerran ilmastointi täysille ja soitetaan huomenna uusiksi. Tänään soitin huollosta ja sain ajan torstaiksi. Ei ollu aikaisempia aikoja. No olin uimassa kun minua käytiin hakemassa kotiin kun oli korjausmiehet kuulemma oven takana. No siellähän ne olivat. Mikko oli ne hommannut vuokraisännän kautta. Niillä meni aikaa reilut 5 tuntia ja homma tuli kuin ihmeen kaupalla valmiiksi. Kovasti ne raahas tikkaita ylös ja alas ja välillä pihallekki. En vaan hoksannu että viimisen reilun kahen tunnin ajan niillä ootti muut miehet pikkupakussa pihalla.

Tässä taas uusia kuvia maisemista ja kotipihasta. Muutama kuva myös Mall of the emiratesista, jossa on se laskettelurinne sisällä ja yli 400 kauppaa. Jouduin muuten taas kerran neuvomaan taksikuskille koko reitin. Ne on niiiin ammattitaitoista väkeä.

Mikon kello soi yöllä neljän jälkeen. Huomenna alkaa sitten se yksinhuoltajan arki. Suunnitelmissa on käydä vaikka missä, todellisuus voi olla ihan toista. Jos yhteen uuteen paikkaan osais autolla mennä niin seki jotain.

Ei kommentteja: