tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Aamujorinoita

En mina mitaan kylpyyn eilen menny. Siella se vaahtovesi oli yon aikana valunu viemarista alas. Juutuin illalla useaksi tunniksi lukemaan blogeja. Oikeastaan luin vain yhta blogia http://hurmaavaitsemurha.blogspot.com/ Siinapa sita suu auki luin ja mietin etta pienet murheet mulla on. Ettei ole kunnon esteita ja niin edelleen... Naita blogeja kylla on tosi mielenkiintoisiakin olemassa ja ne pitaa tietenkin lukea aina aikajarjestyksessa alusta loppuun asti. Tassa kans yksi mielenkintoinen http://hengetar.vuodatus.net/ Vaikka ei se sen kummempi, mutta mukava lukea. Ihan kuin kirjaa lukis.

Eilen kaytiin kylla muuallakin kuin siella Jebel alissa. Kaytiin mm. Marinassa, joka on siis satama ja jossa on kuppiloita sun muuta. Kiva ajanviettopaikka ja ihmisten bongauspaikka. Ja ihan kivoja veneita. Tuossapa on kuva sielta. Laskin tuon yhden talon kerrokset, paasin 50neen ja lopetin laskemisen. Kuten nakyy nuiden rakennusten katoilla, taalla on kokoajan jokapaikassa rakentaminen kaynnissa. Ihan kuin mikaan ei olis valmista. Silloin joskus luin, etta tanne yhdelle alueelle nousee 200 pilvenpiirtajaa. Silloin se kauhistutti, muta nyt sihen on jo tottunut. Taloja nousee kuin sienia sateella ja tiet vaihtaa paikkaa aina yon aikana. Jannaa ajella kun aina on tie eri paikassa. Eilen siella Marinassakin Mikko sanoi, etta hassua kun muistin etta tuossakin oli ennen talo...

En ole muuten varmaan maininnut, etta meilla on taalla jo jonkinmoinen suomalaisten aitien porukka. Tassa meidan altaalla oltiin yksi paiva neljan aidin sakilla plus lapset. Toisen asuinalueen leikkipuistossa olin yks paiva kahden muun aitin kanssa ja tanaan menen luultavasti kanssa kaymaan muitten suomalaisten altaalla. Huomenna voisi menna tuonne kauemmaksi puistoon, mika on ns. virallinen mammatapaaminen. Jos sinne jotenkin loytais. Ajo-ohjeet mulla kylla on.

Vaikka murheet on pienet niin harmittaa kylla se, etta radio Suomipop ei enaa kuulu netista... Eika ne TSAUn tulokset ole vielakaan netissa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minäpä tiedän nyt miltä Dubai näyttää ilmasta käsin.
Eilen lennettiin työkaverin koneella sateelliittilentosimulaattorilla(?!) maasta ja kaupungista toiseen. Versio oli tosin pari vuotta vanha, joten eipä näkynyt Hipon häntää. Kummal' puol' jokkee asutte?