maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Vapaapäivä

Tanaan oli sitten ainakin nokialaisilla vapaapaiva. Se oli juurikin sen profeetta muhammedin syntymapaivan kunniaksi, josta silloin ne viisaat tanskalaisen piirsivat ne pilapiirrokset. Tama paiva kaytettiin sitten vaihteeksi autoajeluun. Kaytiin tutkailemassa Jebel Alin maisemia. Kaytiin yhdella golf clubilla kaantymassa, yleensa vain jasenet paasee alueelle sisaan, mutta saatiin kayda pyorahtamassa ja toteamassa ihan kivaksi paikaksi. Siina lahella oli sellainen yleinen ranta, mika naytti tosi kivalta. Sinne ei kylla turistit helposti loyda. Autolla paasee ihan rantaan ja naytti siella ihmisilla olevan teltat ja systeemit mukana. Sinne pitaa menna uudestaan. Kartingrata loytyi myos siita matkan varrelta. Kiusasinkin Mikkoa etta voitais lahtea ajaaan kisaa. Kerran ollaan ajettu jossain kaveriporukassa ja olin sita nopeampi..

Eilen lahdin ekaa kertaa autolla Kertun kanssa kaksistaan shoppailemaan. Ajoin heti alussa ihan harhaan. Tuli vaan mieleen Mikon neuvo, etta jos ajaa vaarin, pitaa vaan jatkaa matkaa eika ainakaan ala pysahtelemaan. Siis jatkettiin matkaa ja kaytiin seuraavassa liikenneympyrassa kaantymassa, niita taalla onneksi riittaa. Hyvin hurahti yli 3 tuntia siella Battuta mallissa. Takaisintulomatkalla ajoin viela nopeammin harhaan. Mielessa pyori vain, etta lahde Jebel alin suuntaan ja Abu Dhabiin... No ei sinnepainkaan saanut tietenkaan enaa menna. No mina menin ja jouduin keskelle liikennekaaosta, mutta lopulta paasin tekemaan taas tutut pyorahdykset parissa liikenneympyrassa ja oltiin kotiinpaluumatkalla pahamaineisessa Sheikh Zayeed Roadilla. Ei hajuakaan miten se oikeasti kirjoitetaan, mutta tuo tie tekee ison osan siita, etta Dubaissa on maailman kolmanneksi vaarallisin liikenne.

Aitille ja Quukkikselle onnittelut koiratanssin Suomen mestaruushopeasta!

Nain kun ei itse paase paikan paalle kattomaan kisoja, tuo tulospalvelu on aarettoman tarkeaa. Siksi KKK on kylla kaikista paras tulospalveluyhdistys. Tulokset on netissa ennenkuin kisaajat on kotona. Turun suuntaan pitais antaa vahan moitetta, toissa paivaiset tulokset ei ole vielakaan netissa, lauantaiset tuli jo yhdessa yossa. Tassa http://agilitynerd.com/ on muuten hyva agilitysivusto, jos et ole viela kaynyt. Tanaan vasta loysin sen ja ainakin linkkeja siella riittaa vaikka mille mielenkiintoisille sivuille. Hyvanoloisia harjoituksiakin tuntuu olevan. Tosin mulle nyt kylla kelpaa kaikenlainen tieto kun ei paase oikein tekeen mitaan jarkevaa oman koiran kanssa. Ei puhettakaan etta olis mahiksia tehda joitain omia reeneja taalla. Ajattelin raahata tanne Suomesta ainakin omat kepit. Jos tekis jotain ihan vaan pienia hyppyjakin itse. Kontakteja onneksi pystyy tekemaan taalla, mutta kurssin kalleus kylla rajoittaa meidan osallistumista. Ajattelinkin jo, etta josko se tokokin alkaisi kiinnostaa, sita voisi tehda ihan joka paikassa ilman esteita.

Pikku-Mari yrita nyt saaha sinne blogiisi jotain kirjoitettua ja laita se Skype toimimaan. Ja Kaplakselle hyvaa aityisloman ekaa paivaa.

Nyt lahden vaahtokylpyyn!

Ei kommentteja: