torstaina, huhtikuuta 20, 2006

Kisamietintöjä

En tiia onko muilla agilityharrastajilla omia suosikkejaan, siis muita kuin omat koirat. Mulla niita ainakin on. Lueskelin nuita Rovaniemen paasiaiskisojen tuloksia ja huomasin ilokseni, etta pumi Pinja ja Timo ovat tehneet tasaisen tappavaa jalkea siella medi 3-luokassa. Rupeaa varmaan olemaan jo ne nollat kasassa. Tama pari on mun yks suosikki smia ja karsintoja ajatellen. Toinen on se mudi Xosmo. Nayttais Matinniemen Marilla ja kromfo Sulollakin olevan ainakin muutama nolla jo kasassa. Sulo on Hipon olisko seta, joo aitin veli. Sulo kisaa maxeissa ja on aivan mahoton ponnistaja. Hieman ohjauksessa olis viela kehittevaa mutta toivotan etta paasisivat arvokisoihin. Eri asia on sitten, etta onko kenella menestysmahiksia, mutta Pinjalla niita ainakin on. On sen verran kova menija. Rehellisyyden nimissa taytyy mainita, etta on myos ihmisia, huom ei koiria, joille en toivo menestysta.

Pomolta tuli eilen tekstari Suomesta. Kyseli kuulumisia ja kertoi kevaan tekevan tuloaan. Muistutti viela etta olenhan varmasti kuullut, etta karpat tippui jatkosta. No olen. Meinasin vastata viestiin ja kertoa meidan keleista, kuumuudesta ja auringosta, allasolosuhteista, vahan kehaista autoa ja kysella Jarvenpaan maisemista... No en jaksanut kun tuon Suomen kortin omaavan puhelimen viestien kirjoitus on niin hiasta kun kaikki sanat pitaa kirjoittaa vanhanaikaisesti. Laitan sahkopostia. Vasta kuulin, etta kaksi mukavaa tyyppia toista lahtee pois, plaah. Onneksi sinne viela jaa hyvia tyyppeja. Katotaan sitten mika on tilanne kolmiosairaalan suhteen, kun joskus palataan kuvioihin.

Soittelin eilen kotiinkin Suomeen. Postia oli tullut taas aika lailla, mukaanlukien veroehotukset. Ihan kivastihan se meni mun osalta. Tulee melkein tonni takaisin. Kyllahan sita nuista aitiysrahoista maksetaankin veroja. Paitsi ettei kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa. Piti sita viime vuonnakin saaha yli 700 takaisin, kunnes tuli uusi lappu, reilut 70 euroa. Soitin verotoimistoon ja kyselin, etta mistas nyt tuulee. Virkailija totesi, etta eka lapussa oli varmaan pilkkuvirhe. Just joo.

Lisasin tuohon viereen nuita blogeja, joita ite seuraan. Se ei silti tarkoita, etta olisin ite avioliittohelvetissa, psykoosissa, mulla olis syomishairio ja olisin lisaksi tyopaikkakiusattu...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tokihan suosikkeja löytyy. Mutta ne on jo valmiiksi huippuja :)

Et oo vielä virtuaali-kisoja löytäny?

Lueskelin yks kerta tota hurmaavaa itsemurhaa, siis blogia. Aika rankkaa tekstiä...