lauantaina, huhtikuuta 08, 2006

Hoppaheijaa

Kavimme sitten agilityreeneissa. Esteet olivat yhden villan eli omakotitalon pihalla ja meidan ryhmassa oli kolme koiraa. Muutama oli talla kertaa estynyt tulemaan. Kaksi muuta olivat sekarotuisia maksikokoisia. Toinen meni kohtalaisen hyvin (tarkoittaa ehka tasoa ykkosluokkalainen) ja toinen valilla remmissa ja verkkaisaa tahtia. Hippo meni omaa tuttua tahtiaan. Sai siina selitella paljonko ollaan reenattu yms. Miten se menee nuin lujaa nuo kepit yms. Esteet olivat aika huterat, kuten ennenvanhaan Suomessa. Oli mutama hyppy, rengas, putki, kepit, keinu, yhdistetty A- ja puomieste, pituus, poyta ja korkeushyppy. Samaa rataa mentiin ehka noin 5 kertaa. Helppo rata, johon kuului 13 estetta. Ohjaaja kellotti jokaisen radan ja sitten vertailtiin aikoja. Ja tama on kallista lystia. 100 Dhs kerta eli 23 euroa kerta. Kentalla nurmipohja ja hyvin aidattu, eli jokainen oli yksin kentalla vuorollaan. Ohjaaja ei juuri kommentoinut. Itsellaan on kuulemma 3 dobermannia seka hoitokoiria. Hippo tykkasi ja painatti tuhatta ja sataa. Ihan mukava oli kayda ja paaasia, etta Hippo paasi virkistamaan muistia. Reenit olivat alkaneet jo viime viikolla, mutta me paastiin viela mukaan. Ensi viikolla mennaan sunnuntaina, jos se juoksu ei ala.

Loysin paivalla myos elainlaakariaseman kohtalaisen matkan paasta meilta. Ja vaikutti mukavalta paikalta. Taman loydon jalkeen tuntui taas entista enemman silta, etta taalla voi asua!

Ja iltapaivalla kaytiin aika erikoisessa paikassa. Nimittain hakemassa mulle se ajokortti. Miehille ja naisille oli omat toimistot, josta se kaavake haettiin. Sitten se mentiin taytattamaan yhdelle arabimiehelle, joka oli hieman omituinen. Hieman on kylla vahattelya. Siella naiset ja miehet istuivat samassa konttorissa ja oli aika itamainen tunnelma. Tama mies taytteli omaan tahtiinsa niita lappuja ja kyseli valokuvia. Valilla se juoksi ulos pihalle kyselemaan ilmeisesti unohtuneita valokuvia, valilla se kaski yhden asiakkaan juosta jonkun naisen peraan hakemaan niita valokuvia. Taman virkailijamiehen vaimo soitti valilla miehensa kannykkaan ja mies antoi puhelimensa yhdelle saksalaiselle naiselle ja kaski taman kysya vaimoltaan, miksi se vaimo on joskus niin hankala... Saksalaisnaisen veli sanoikin yhdessa vaiheessa etta tama on varmaan joku piilokamera. Talta virkailijamiehelta lahti kai apulainen yhdessa valissa muualle huoneesta, joten han kaskytti yhden asiakkaan kayttamaan kopiokonetta ja ottamaan passeista kopioita. Kayhan se niinkin. Taman jalkeen kaikkien papereitten kanssa mentiin takaisin sinne 'naistenhuoneeseen' ja siella oli maailman tylyin nainen vastassa. Kyseli ja tivasi, etta olenko varma ettei mulla ole mitaan aiempaa ajokorttia UAEhen. No ei minun tietaakseni. Sitten valilla kaski menna tuonne istumaan, viittoi johonkin epamaaraisesti. Sitten kohta huuteli takaisin eika siita saanut mitaan selvaa. Loppujen lopuksi asia tuli hoidettua ja nyt saan virallisesti ajella taalla 10 vuotta.

Ja onnittelut Rallille toisesta nollasta Kirkkikselta. Paasiasikisojen osallistujamaaria katsellessani tuli pienoinen (taas alimitoitettu termi) ikava kisaamaan sinne kotosuomeen.

Onneksi Karpat pelastivat nahkansa ainakin viela.

Ei kommentteja: