lauantaina, huhtikuuta 01, 2006

Kartta olis jees

Mentiin eilen lehti-ilmoituksen perusteella etsimaan Country clubia, jossa olisi jonkinlainen lastentapahtuma, mm. lastentavarakirppari. Taas kerran jostain syysta se Dubai explorer-kirja, jossa olisi kartat ja kaikki muukin olellinen tieto, jai kotiin. Urheasti ajeltiin ympariinsa, mitaan loytamatta. Paadyttiin ostamaan kaupasta evaat ja mentiin yhteen puistoon, mika sattui kohdalle. Taallahan puistot ovat tosi hienoja, yleensa niihin on joku pieni paasymaksu, esim. 5 Dhs eli noin euron per nokka. Se olikin todella hieno puisto. Lapsille kaikkia jutskia, grillipaikat, suihkulahteet tietenki, krikettipelipaikat yms. Ja pieni jarvi sellaisille pienille sahkoveneille. Siisteja vessoja joka nurkassa ja kioskeja myos.

Illalla ruvettiin tuumasta toimeen ja kaytiin ostamassa se kauan ootettu hella seka puutarhakalusteet. Just asken hella tuotiin paikalle. Taalla uunille on 90cm paikat, joten sellainen iso mekin otettiin. Myydaan kai sitten pois kun Suomeen palataan. Uuniosa toimii sahkolla, samoin 2 levya, 4 toimii kaasulla. Kaasupullo myos toimitettiin vahan ajan paasta ja asennettiin paikalle. Nyt on jo ekat kaasut karryytetty. Kerttu saa tanaan sekavihannesmoskaa.

Niin turha kai edes tahan valiin todeta, etta viime yona syotiin 2 tunnin tai 1,5 tunnin valein. Ja aamulla herattiin kuuden jalkeen.


Ai niin, eilen kaytiin katsastamassa se koirakentta. Mentiin portilta kysymaan etta mikas paikka se oikein on. Se oli poliisikoirien koulutuskentta ja heilla oli siina kenneltilat myos. Aika monta tarhapaikkaa koirille oli, reilut parikymmenta seka toinen mokoma lentobokseja kasassa yhdessa nurkassa.

Ja Suomesta kuuluu kummia. Vanha ystavani Nina on saanut punnerrettua maailmaan ensimmaisen vauvansa, pienen tyton. Onnittelut sinne Ouluun. Ja toisesta suunnasta taas surullisempaa viestia. Eraalla ystavallani on todettu rintasyopa. Ei se syopa ikaa nakojaan katso. Kyllahan naita syopatapauksia on tassa minunkin tuttava-sukulaispiirissa jo ihan tarpeeksi muutenkin.


Vasemmalla koiransontakyltti, jollaisia taalla on joka paikka taynna. Oikealla varmaan yhden perheen mukavankokoinen talo. Tuollaisia tuonne vahan matkan paahan rakentuu. Pihatilaa ei tosin ole samalla mitalla.

Ei kommentteja: