sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Elokuva-aamu

Aloitin paivani tavanomaisella vötkyilyllä, eli ennenkuin ylakerrasta paasen alakertaan, aikaa heraamisesta on yleensa kulunut tunti. Hipon aamulenkilla Kerttu jo nukahti karryihin. Liekko hampaat vasyttavat, vai mista johtuu, mutta tytto simahti heti sankyynsa lenkin jalkeen ja nukkui yli 2 tuntia putkeen. Silla aikaa sain rauhassa katsoa yhteen putkeen netista imuuttamani elokuvan, Ylpeys ja ennakkoluulo. Hiukka oli puheenymmartamattomyydesta kyse kun ei ole tekstitysta, mutta loistava elokuvavalinta. Suosittelen kaikille, jotka jaksavat katsoa silloin talloin kunnon rakkaustarinaa. Samantyylinen kuva kuin Tytto ja helmikorvakoru, joka nimestaan huolimatta oli tosi loistava.

Ja ne Kärpät, kärpät. Seuraavaksi tulee ässät vastaan. Ja kesalla hankitaan Suomesta autoon uudet karppatarrat. Niin ei kylla tartte valttamatta ottaa kesaan asti. Mikko lahtee Suomeen ilmeisesti 1,5 viikoksi tyomatkalle muutaman viikon paasta. Kysyi kylla tullaanko mekin mukaan, mutta me pysytaan nyt taalla kotona. Eihan siihen enaa kauaa mene, kuin Suomen kesakin alkaa.

Uusia koirabongauksia, pari kipaletta kaapiosnautsereita, cavalier, chihuahua ja bichon frise. Ja kosolti lisaa sekarotuisia.

Sain eilen tekstiviestin, jonka vasta useampi tunti jalkeenpain tajusin aprillipilaksi. Eras koira eraalla ohjaajalla kisoissa oli pysahtynyt puomin kontaktille. Tama tapahtuma nimettiin maailman 8. ihmeeksi. Siis eraan miesohjaajan medikoira. Osa kylla tietaa kuka. Illalla sain uuden viestin, jossa sen kiistetiin olevan aprillipila. Apua, nyt rupee housut tutisemaan. On nimittain sen verran hyva ja nopea koira, etta kun se saa kontaktinsa kuntoon, niin siina on kylla kova vastus ja muutenkin hyva koira ajatellen vaikka karsintoja. Tai sm-kisoja, joissa tarttee korkeintaan se 4 kontaktia onnistua. Karsinnoissa tarvitaan kylla useampi. Onneksi.

Asken toimitettiin pihallemme uusi puutarhakalustesysteemi. Siis poyta ja tuolit. Taalla lahes kaikkiin omaan autoon mahtumattomiin tavaroiden hintoihin sisaltyy kotiinkuljetus. Se luvattu toimitusaika kylla on sitten ihan mita sattuu. Yleensa soitetaan etukateen ja sovitan aika, sekin tosin on viitteellinen. Eilen uuni kylla tuli tasan minuutilleen ja tanaan ei sita soittoa tullut ollenkaan.

Eilen vasta tajusin, etta Hipollahan on jonkunlainen suoja sita kennelyskaa vastaan nelosrokotteessa. Sehan vaaditaan sinne agikurssille. Toinen asia van on se, etta Hipon juoksun pitaisi alkaa tassa kuussa. No jos edes muutaman kerran ennen kesaa paastaisiin esteille, olisin tyytyvainen. Olen kylla alkanut hyppyyttamaan puidenrunkojen yli, etta olisi edes lihaskuntoa jaljella.

Ei kommentteja: