sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

Uusi viikko alkaa

Ei siis tajuttu taas etta taalla on jo arkipaiva vaikka muualla on viikonloppu. Ootin kuin kuuta nousevaa sita Karppien pronssipelia. Laskeskelin, etta kun agiltyreeneista tullaan, keritan kuunnella netista se peli. Ihmeteltiin kun ei loydy netista sita selostusta. Sehan oli jo pelattu. Tietysti. Luulin, etta se pelataan seiskalta illalla... Paaasia kuiteski, etta se pronssimitali sielta tuli. Ja selvin numeroin.

Agilityreenit meni hyvin. Nyt jai parempi mieli kuin viimeksi. Nyt oli myos putket kaivettu jostain radalle ja tein ehka hieman enempi kontaktien kanssa toita kuin viimeksi. Kylla Hippo ne hyvin ottaa, muttei kylla kauaa malta siella kikkailla, eteenpain olis paastava. Yhtaan rimaa ei ainakaan tanaan tippunu. Kepit oli viela tosi lyhyilla valeilla, mutta ihan hyvin se taipuu tuo pieni koira. Taalla Dubaissa ei kuulemma ole muita esteita. Abu Dhabissa on jossain bortsukennelissa esteet, joiden A on esim. vain metrin korkuinen. Tama nainen, joka naita mean tunteja pitaa, jarjestaa myos sen helmikuisen koiranayttelyn agilitynaytoksen. Kertoi, etta se nayttely on todella huonosti jarjestetty ja organisoitu. Yleensa soittavat kahta viikkoa ennen pahtumaa ja ilmoittavat etta naytos pitaisi jarkata. Mutta vahitellen tilanne kuulemma paranee. Taalla on niin vaikeaa saada mitan parannusta esim. agilitypuolelle, koska ihmiset kayvat usein taalla vain vuoden tai kaksi asumassa ja muuttavat sitten pois.

Melekonen dietti paallansa nuilla Suomen reenikamuilla. Vahan kuulostaa jo vaaralliselta... Ja vissiin aika kovat reenitkin ollut bemarileirilla. No siinahan juokset Nina huomenna kisoissa.

Kerttu tekee tosissaan lisaa hampaita. Nukkui 2,5 tunnin paikkarit ennen reeneja. Siita reilun tunnin paasta hiero jo silmiaan ja kaikki 10 sormea oli yhtaaikaa suussa. Niin ne oli jo paivalla kun kaytiin uimassa molemmat. Jos tama yo on yhta rattoisa kuin oli edellinen... alan muistuttaa albiinoa.

Kylla taalla muuten jonkinlaista paasiaista vietetaan. En tiia sitten nuista arabeista, mutta ainakin kaikista kouluista on lomaa, joka kylla loppuu huomenna. Reilun viikon koulut on ollu kiinni. Kaupoista loytyy jonkin verran paasiaistavaraa, muttei kylla paljoa. Pitaisi tuohon arabikulttuuriinkin perehtya paremmin. Viime yona taas kuuntelin kun rukoushetki alkoi puoli viis. Ne rukoukset kaikuu ymparistoon aika pitkalle. Mekin saahaan osamme.

Ei kommentteja: