torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Hiki päässä, taas

Kylla se on niin kummallista kun kay ihan hiljaisella kavelylla ja silti hiki on paassa seka mulla, Kertulla etta Hipolla, joka tosin virkistaytyy aina tilaisuuden tullen nuissa tekojarvissa. Yleensa yritetaan menna mahdollisimman aikaisin ulos, nyt paastiin kylla vasta 8.30. Eilen auton mittari naytti joskus kolmen kieppeilla 34 astetta plussaa. Pitaako tassa ruveta lahteen ulos heti kun Kerttu heraa, eli kuuden aikaan aamulla... Ja tasta se lampo vaan nousee, kuulemma.

Sain eilen vaihdettua tuon taustan. Kylla siina meinasi taas hermot vahan kiristya, ikinahan ne ei mulla mene. Aikansa yritin ja lopulta kaikki oli niinkui suunnilleen pitaa. Pitais viela opetella vaikka mita muokkausta, esim. nuo linkitykset siistimmin, mutta joskus sitten. Eihan insinoorilta voi kaikkea vaatia.

Sain myos aikaiseksi laitettua kavijaseurannan paalle. Kun ei tuonne kommenttipuolelle tule juurikaan mitaan, niin ei sita voi tietaa, etta lukeeko naita kukaan. Nytpa tiedan, ette voi kayda enaa salassa. Maasta ja kaupungista lahtien naen, mista vierailuja on ollut. Kylla se on mukavaa nahda, etta vuorokaudessa tulee yli 50 kayntia. Joku siis lukee.

Mammatapaamisessakin kaytiin eilen. Toista kertaa olin ite auton ratissa ja heti osasin oikeaan paikkaan. Hyvilla ajo-ohjeilla nakojaan paasee vaarallisessakin kaupungissa oikeaan paikkaan. Vahan varmaan vaan takana tulevilla herneet nousi nokkaa kohti kun ajoin 80-alueella noin viitta kymppia. Ei menny ykskaan risteys sattumalta ohi. Ja perille paastiin. Paikall oli puolsien kymmenta muuta mammaa ja enempi tenavia. Kerttuhan nyt sattuu olemaan kaikista nuorin, mutta mukava siella itse on jutella muitten kanssa. Kayvat joka toinen sunnuntai leikkipiirissa vuorotellen kaikkien kotona ja aina siina valilla jossain kahvilassa, joten jos seuraa haluaa, ei se ole siita seuran puutteesta ainakaan kiinni. Hauska asia muuten naissa suomalaisten tapaamisissa on myos se, etta yleensa niissa parkkipaikoissa seisoo rivissa useampi samanlainen volvo. Aina se omakin paa kaantyy kun tiella menee iso volvo ohi, se on todennakoisesti joku suomalainen.

Siella puistossa (Safa park 2) oli myos jollain lapsella synttarit. Siella oli taikurista lahtien ohjelmaa ja kakkutarjoilua. Lapsia ja aikuisia oli iso liuta ja lahjojakin varmaan sankari sai, paketeista paatellen ihan kohtuullisen kokoisiakin. Jotenkin tallaiseen ei ole tottunut. Kuten ei siihenkaan, etteivat aidit ole omien lapsien kanssa ulkona vaan apulaiset. Tuolla pihalla saattaa olla useita vaaleita lapsia ja sitten on useita tummia apulaisia jotka niita kaitsee. Hyvin harvoin jos koskaan omat aidit ovat niiden kanssa. Eras venalainen mummo on lapsenhoitajana pojanpojillensa taalla pysyvasti. Lapsien aiti kuluttaa aikaansa kaymalla manikyyrissa, pedikyyrissa, hierojalla ja kampaajalla. Olen nahnyt taman mummom poikien kanssa varmaan joka aamu ulkona koko sen vajaat 2 kuukautta, joka ollaan taalla oltu. Eilen nain ekaa kertaa lasten oman aitin lapsiensa kanssa. Asken oli toinen kerta.

Tehkaahan hyvia tuloksia Suoemen paassa paasiaiskisoissa. Milla tekee nyt vaan ne puuttuvat nollan Nuuskulla, Ralli vaihtaa luokkaa, Taavi ja Paju ottaa sen kaksoisvoiton, etta saavat pullaa. Plus useat muut. Kieli pitkalla odotan tuloksia viikonlopun jalkeen.

Taman kirjoituksen aikana Kerttu on siirtynyt tavalla tai toisella takaperin 5 metrin matkan, nyt menen pelastamaan sen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu kiitti kannustuksista. Yritetään tehä nollaa...
Eräillä meidän treeniryhmässä on joku ihme dietti-kausi menossa. Ja arvaa vaan ollaanko syöty pullaa... No ei olla! Onneks se dietti ei kestä enää kauaa. varokoot vaan jos nolla rapsahtaa, niin teen hirmuisen kaloripommikermakakun ;)

Vai piti sun laittaa seuranta päälle, että tiedät mistä kaupungeista luetaan teidän elämää (jos luetaan) Usko vaan, kyllä teidän elämästä tiedetään joka paikassa. Joten aikas moni lukee...

Onko se sisälaskettelurinne jossakin lähistöllä? Laita kuvia siitä jos löydätte sen.

Onko sielä kaupoissa pääsiäismunia? Vai onko sielä edes pääsiäinen minkään juhla?
Nimimerkillä arvaa paljonko oon syöny jo kindereitä...

Anonyymi kirjoitti...

Terve taas, tulin iltavuoroon - hiljaista tulee olemaan, joten aikaa käydä lukemassa juttujasi. Ja HAH HAH älä luule, että Ralli rallatus vaihtaa luokkaa vielä pitkään aikaan, mutta kiitos tsempistä. Tänään oli vika päivä Purinalla, avain on siellä laatikossa sitten, tiedoksi vaan. Mutta en mä sinne Dubaihin viitsi lähteä treenaamaan - täälläkin nousee lämpö mukavasti!
JEE tytöt ja pojat, kevät tulee vauhdilla, joten perinteisen munarikasta pääsiäistä sinnekin, minä syön suklaamunan per ratavirhe sitten, hylystä kaksi. Ei oo dieetistä pelkoa! Penniltä 14 v. virtuaalikakkua Hipolle ja Kertulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ei tullu riihimäeltä nollia... Oliko yllätys ;)
Maanantaina uus yritys purinalla.

Anonyymi kirjoitti...

Kakkua on silti luvassa ;-) Taaville eilen TOKOssa se kolmas avoimen ykkönen ja TK2.