lauantaina, huhtikuuta 22, 2006

Hikistä reeniä

Oltiin kolmannen kerran reenailemassa tanaan. Lampoa hitusen alle 30, hiki virtas molemmilla. Hippo kun ei omaa edelleenkaan kuin yhden vaihteen, lujaa. Se viilettaa sen kun kintuistaan paasee. Meita oli vain 2 harkkaajaa tanaan ja tunti aikaa. Kyllahan siisa monta kertaa kerkesi sen radan menemaan. Pari kertaa Hiltsukin lipesi tosissaan kontakteilta joten jouduttiin kurinpalautukseen. Samoin poyta on kylla heikoissa kantimissa. Siita kylla liukuu helposti yli. Mina vaan luotan siihen, ettei sita estetta juurikaan moni enaa kayta.. Hippo meni heittamalla A:n yli kerran ja lipesi myos alastulokontaktin yli. Tuloksena taas haava takajalassa, pintanaarmu, mutta niita on kylla useasti. En tiia miten se ei osaa varoa, mutta kaipa se joskus oppii.

Oltiin Hipon kanssa ihan kaksistaan reeneissa, siis Kerttu ja Mikko olivat kotona. Arvasin, ettei tuu oleen helppoa. Kerttu oli riekkunut puolisen tuntia ennenkuin oli antanut periksi, ettei se aiti nyt tule. Taitaa vahan vierastaa isaansakin. Paivalla se oli kylla enempi kuin enkeli, nukkui piiiitkasta aikaa 4 tunnin paikkarit.

Kaytiin tanaan Battuta mallissa. Tassapa hieman kuvia sielta ja muualtakin. Dubai on ainakin talla hetkella taynna keskeneraisia rakennuksia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kisaraporttia... ei menny niin hyvin että olisin tekstaria laittanut :)
Agiradalta 10 ja hyppäriltä huono-nolla. Aattele kun nousi hattuun maanantainen menestys. Nyt nollakaan ei tunnu enää hyvältä kun ei olla palkinnoilla :)
Sijoitus vasta 9. (kisaajia 41)

Karvakasa meni ihan kivasti. Agiradalla tuli nollalla toiseks ja hyppärilläkin tekivät nollan. Saivat paikan serti cupin finaaliin... me ei ;)
Mutta kakkua kakkua taas luvassa. On se hyvä että nyt on treenit 2 kertaa viikossa, niin ehtii kaikkia kakuja syödä.
Tavehan on nyt Norjan reissulla. Saattaa tulla sieltäkin lisää kakkua...

Hipolle terveisiä! Älä loiki niitä kontakteja.

Heh, ei pitäis niitä hampaita repiä Liekiltä, näyttää siltä että yläkulmien taakse jää tyhjät kolot...