perjantaina, elokuuta 31, 2007

Nyt ne hyökkää

Nimittäin muurahaiset on löytäneet tiensä tänne kymppikerrokseen asti. Aamulla oli myrkyttäjämies aseensa kanssa alakerrassa ja kävi meänkin kerroksen käytävän suuttimassa. Mainittin alakerrassa securitymiehelle siitä naisten saunasta. Pitää kävästä kattoon huomenna ymmärsikö se mitä minä selitin. Yleensä ei ymmärrä. Tosta myrkytyksestä sitten seuras se, että johonkihan niien ötöjen pitää muuttaa, joten meille muutti osa. Onneks mies oli just kaupassa ku hokasin yli 10 pikkurääpälettä Kertun huoneen lattialla, joten soitin ostostilaukseen sumutinpullon lisää. Siellä me kökittiin neitin kanssa takapuoli pitkällä ja yritettiin löytää sitä reikää, mistä ne tuli, muttei löyetty just sitä oikeeta. Sitten vaan myrkkykaasut nurkkiin.

Kerttu hokas tässä yhtenä päivänä urheilukaupassa, että kas tuollahan on tuttu sovituskoppi ja juoksi sinne sisään. Ei siinä muuta, mutta ku laitto sen oven perässään lukkoon. Minä jo vartijasetää melkein huutamaan, kunnes aattelin kokeilla, paljonko Kerttu ymmärtää. Sanoin sille, että käännä sitä samaa lukkoa mitä äskenkin väänsit. Ja kas. Ovi avautu.

Neiti oppi eilen kellumaan käsikellukkeilla. Yhtäkkiä vaan nosti jalat pohjasta lastenaltaassa ja pinnalla pysy. Pitää vaan muistuttaa sitä pitämään leuka ylhäällä. Tänäänhän sitä sitten kelluskeltiin koko ajan. Altaalla oli jollain porukalla pienet bileet. Oli grillit ja ruuat juomineen ja olivat pyytäneet musiikkiakin. Meillähän on sellanen keskusradiosysteemi käytävillä ja näköjään se kuuluu altaallekki. Bileporukassa oli myös nainen, jonka oon ennenki nähny. Vaikkei ketään muita muistais niin sen muistaa, on nimittäin pahanluokan anorektikko. Aivan sairaan laiha. Sillä kasvaa jo selässäkin karvaa normaalia reilusti enempi. Silti se vaan on bikinisilleen uimassa. Tässä maassahan yleisesti on ylipaino-ongelma. Muistaakseni reilut 30 prossaa tän maan kansalaisista on diabeetikkoja. Hirvee luku. Sanoo hän, joka just nielee vikaa palasta Lion-patukasta ja suunnittelee suklaatonta syyskuuta.

Tässä maassa on jumetusti ns. laittomia työntekijöitä. Nyt työlaisille on järkätty mahollisuus vapaaehtoisesti ilmoittautua ja päästä takaisin kotimaahansa ilman rangaistusta. Tyyppejä on vaan niin paljon, että aikaa on lisätty jotta ne tuhannet ja taas tuhannet kerkiää hoitaa paperinsa kuntoon. Sen seurauksena nyt on sit suomalaisiltakin hävinny puutarhureita ja autonpesijöitä. Tuskin silti läheskään kaikki pimeät jobbarit lähtee, rangaistuksenkin uhalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi ihana mikä videonpätkä! Mummi Suomessa varmaan ihastuu ikihyviksi!

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Pakko laittaa kommenttia jo viikon vanhasta asiasta. Nyt kun tajunnan taso on jollain määrin palannut. Olin viikko taaksepäin perjantaina Oys:ssä ensiavussa selän loukkaamisen takia ja kun jouduin osastolle jäämään, eihän yöllä uni tullut silmään. Lääkepökkyrässä sitten mietin miten aikaani kuluttaa ja hoksasin että, hei mullahan on känny jolla voi selata webbiä. Eikun tuumasta toimeen ja miettimään osoitetta mihin mennä. Ainoo hakusana mikä tuli mieleen oli hippolandia joten sinne siis. Jälkeenpäin ajattelin että onkai pakko laittaa terveiset että kyllä näitä sun juttuja luetaan. Jos ei muualla niin kirurgian osastolla lääkepökkurässä pe-la välisenä yönä klo 04.00. :-D Ja näköjään onnistuu sekin lukeminen pikku pikku näytöltä :) Hyvin on vissiin Marin (Sirkko) ansiosta jaanyt sivut mieleen :D T:Jari