keskiviikkona, elokuuta 29, 2007

Melkein sukua julkkikselle, taas.


Jostain syystä taas lipsuin Suomen BB:n sivuille ja hokasin, että nehän on julkaistu jo ainaki eilen, ketkä sinne taloon pääsee. Kattelin niitä tyyppejä ja mietin, että jossain oon nähny ton. Sen tummaihoisen tyypin. Jokunen aika meni ja mietin, että voisko olla? Taitaa se olla. Vielä kun ne koirat on siellä harrastuksissa, niin täytyy se olla. En oo tyypin kans koskaan jutskannu, mutta siellä se talutteli 2 vuotta niitä koiriaan, tais olla westejä, Pohjois-Haagassa. Sama tyyppi. En kyllä muistanu, että se olis nuin kehonrakentaja-tyyppiä. Aina se käänty poispäin, ku tulin Ruutin ja Hipon kanssa vastaan... Kerran oltiin myös samassa junassa menosa kattoon Jokerit-Kärpät ottelua. Se jäi mieleen vain sen takia, että sillä oli joku Kärppä-homma mukana, olisko pipo tai joku.

Kerttu tais kuulla, että niillä kuumilla kiuaskivillä kuuluu hieroa. Poltti kätensä eilen saunassa. Sillä aikaa kun minä perse pystyssä tutkin, että onko siellä lauteitten alla kovinki paljon sahanmuhaa. Nimittäin niissä lauteissa näkyy ötököitten tekemät onkalot. Se pitäs myrkyttää kunnolla koko sauna, ennenku lauteet murenee!

Tänään ei päikkyjä kahen tunnin nukuttamisen ansiostakaan ollenkaan. Yöunet kutsu ysiltä.

Sheikkitie (parhaimmillaan 6 kaistaa yhteen suuntaan, menee koko Dubain läpi) oli eniten tukossa ku koskaan meän aikana. Oli rekka ja bussi kai vähän törmäilly. En uskalla ees kuvitella, miten ite olis selvinny siellä tukoksessa ku jonot ei liiku ollenkaan eikä mihinkään pääse. Onneks kuulin sen radiosta ennenku päätin, mitä kautta mennä tukoksen suuntaan. Nämä ruuhkat on jotain eri luokkaa ku Suomessa. Just tällasten takia pitäs ainaki kesäisin olla juotavaa autossa, jos jäät johonki nalkkiin vaikka 3 tunniksi. Meillä ei kyllä vieläkään oo hankittuna sitä autokylmäboksia, jota ollaan oltu hankkimassa koko 1,5 vuotta.
Pitäis taas parin viikon päästä loppua se autossa juominenki ku Ramadan alkaa. Silloinhan auringon ylhäälläolon aikaan jopa autossa juominen on kiellettyä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuhan et sinne ruuhkaan jaa tankki tyhjana...ei oo apua kylmaboxista jos auto simahtaa...:)) Muistelen vaan rouvan aikasempia tarinoita...