tiistaina, elokuuta 07, 2007

Väyryset matkailee, arvaahahan sen...

Että mitä tapahtuu? Mikä on pahinta, mitä voi tulla eteen kun matkustaa sanotaan nyt että vaikkapa Venäjän kautta? Jääkin Moskovaan, eikä kerkiä jatkolennolle, saa todella ala-arvoista asiakaspalvelua, jos saa sitä ollenkaan, hukkaa passin, ei ole toimivaa luotto-korttia saati rahaa, koira on hukassa, muut matkatavarat on hukassa, joutuu itte maksamaan hotelliyön vankilamaisessa hotellissa, koska syy jatkolennolle pääsemättömyydestä onkin sinun? Kaikkea tätä ja vielä vähän lisää. Mutten nyt jaksa enempää, palaan asiaan vaikka huomenna.

Mutta kotoa Dubaissa siis ollaan. Tanja, Terhi ja kumppanit, meille voi tulla kylään. Me ei voia tulla, koska meän turvaistuin on jossain maaimalla, enkä voi soittaa, koska puhelin siellä samassa paikassa, prkl.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, onneksi olkoon Dubaihin rantautumisen johdosta. Matkanne voittaa meidänkin paluun, jossa kiersimme ympyrää Euroopan lentokentillä kun yhteyslentomme oli peruttu. Siellä sitten juoksin kahden lapsen kanssa transithalleja päästä päähän Münhenissa, Zürichissä ja Kööpenhaminassa. Mihin ne niitä kenttäautoja käyttävät kun eivät ainakaan kiireellisiin lapsiperheiden vaihtoihin? Matkatavaroiden en edes kuvitellut selviävän samasta, eivätkä selvinneetkään. Täällä kuitenkin ollaan, jopa töissä jo, ja lähettelemme iloisia terveisiä sinne vanhoihin "koti"nurkkiin! Hakekaa sänkynne Villeltä, muuttaa elokuun lopussa pikkuasuntoon!
Sinikka