torstaina, elokuuta 23, 2007

Piilokamera


Käytiin eilen illalla Moessa vailla mitään tarkoitusta. Mies päätti mennä parturiin muokkauttaan kuontaloa. Edellisellä kerralla kerkesin siinä viien minsan leikkausajassa käyä ainoastaan automaatilla nostamassa rahaa. Tällä kertaa en ees lähteny mihkään sillä välin vaan menin sinne miesten parturiin sisälle. Menin Kertun kanssa istumaan kauimpaan tuoliin, vaikka ne kaikki oli vapaana. Yks setistä tulee sanomaan, että jos voisit vaihtaa paikkaa vaikka tähän seuraavalle penkille. Minä jo, että mit vit? Miksi? Setä kuiskaa, että kun meillä on vähän niinku piilokamerakuvaus menossa ja sää istut kameran eessä. Joo, oisit heti sanonu. Kieltä kun ei ymmärretä, Arabiaa siis, niin en tietty ihan käsittäny, mitä sillä tapahtu, mutta yhellä asiakkaalla oli vähän ku partakoneen terä viiltäny pienen nirhauman poskeen. Parturisetä halus välttämättä laittaa siihen jotain rasvaa ja asiakas ei sitä halunnu. Välillä muut parturit joutu lähteen takahuoneeseen pokan petettyä. Parturisetä vaan laitto sitä ainetta ja oikein läpsytteli poskille. Asiakas pyyhki samantien sen paperilla pois ja parturi pakolla laitto lisää. Jonkun ajan päästä asiakkaalle näytettiin kamerat ja tilanne laukes. Ai, että ne on hassuja nää arabit.

Asiasta kymppiin, minäki voisin oikein mielellään käyä siellä miesten parturissa jos ne ottais vastaan naisia. Jos sais vielä valita sen leikkaajan sieltä. Joskus nää tummaihoiset mustatukat varustettuina hyvännäköisillä vaatteilla ja ulkonäöllä... On ne vaan komeita. Välillä tuntuu, että jos ihan kuka vaan arabi/libanonilais/pakistanilaismies yms. kävis Suomessa niin eukot huutais kilpaa. Sama kai se on vaalean naisen kohtalo tällasessa maassa. Onneks ite ei oo blondi.

Meillon jo 4 koiraa tässä talossa. Hipsun lisäksi on yks ylipullea cokkeri, joku Linda tai Wanda tai joku sinnpäin. Kolmas on sekarotuinen Pepsi, joka on uusin tulokas. Näyttää sellaselta bokseri/rhodesiankoira/ei miltään. Neljäs on kans ylipullea labbis. Alussa aattelin, että saakohan tänne ees tuua koiraa, mutta näkyy muutkin tuoneet. Yks ilta ylitin taas itteni ja tuon tien tuossa vieressä ja menin Greensin puolelle paskattaan koirani. Ja ilman remmiä tietty. Ja tottakai samaan aikaan just ku oltiin toisella puolella, sieltä tulee kans joku isompi narttukoira ilman remmiä. Omistaja ei kyllä kattonu yhtään. Meistä 5 metrin päästä autoja meni virtanaan ja mietin, että nytkö se Hipon lähtö tuli. Että varmasti pelästyy sitä isoa ja lähte juokseen autojen alle. Onneks se toinenkin kora totteli hyvin ja omistaja sai sen pois. Pitäs kai ottaa se remmi joskus mukaan. Vaan mukava se on olla ilman remmiä. Nuo työmiehet kun ei väistä paljoakaan vaan vahtaa ja hyvä ettei vislaa perään, jos koira on kiinni. Heti ku Hippo on irti, miesten suut pysyy kiinni ja ovat ihan kiltisti hiljaa, vaikka Hippo kulkee ihan nätisti ohi.
Ajelin muuten springsin aamu-uintien jälkeen kotiin erittäin hymyssä suin. Paikallisradiosta tuli Daruden Sandstorm. Eilenkin olin hymyssä suin. Löysin kaapista miehelle tuodun pienen tuliaiskarkkipussin ja söin sen kokonaan. Ei sen tartte tietää, että se oli sille tarkoitettu.
Ja jippii. Nyt on avattu lentoyhteys Kööpenhamina-Dubai Sassilla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tylsää vain, että SAS lentää tuota Dubai-Köpis väliä ainoastaan talviaikaan (31.10.-29.3.). Plussaa asiassa on, että halvimmillaan näyttää pääsevän 180 eurolla yhteen suuntaan ja vaihtoajatkin ovat ihan käteviä.

http://www.kalevatravel.fi/ajankohtaista/tiedotteet/fi_FI/sk_dubai/