sunnuntaina, elokuuta 19, 2007

Työhaaveita


Ei menny Kuukkelilla sitten ihan putkeen, vaikka tottiksesta saikin hyvät pisteet. Tai no hyvät ja hyvät, mutta perinteisesti on saanut kyllä tämän päiväistä huonommat pisteet arvokisoista, muistaakseni. Jokohan ne oli Kuukin vikat sm-kisat. Loppuvuonna täyet kymmenen vuotta täyttävänä se voi kyllä vielä ens vuonna ihan vaan muita kiusatakseen osallistua. Ja sen se varmaan tekeekin. Vaikka se nyt sais pikkuveljen, ei pikkuveli millään kerkiä kisaamaan vielä ens vuonna. Tuli mieleen, etten ottanu Kuukista yhtään kuvaa kesällä, joten ette voi nähä, minkänäkönen on toinen korva lupallaan oleva mali. Verikorva kun sen teki.

Käytiin eilen ostamassa Kertulle käytetty lastensänky. Ei se varmaan siihen muuta vielä, mutta pitäähän neitin huoneessa oikea sänky olla. Aapo ja Ella muutti kesän alussa Suomeen, joten perittiin Ellan vanha. Illalla piti tietty koota se ja äsken purin sen uusiksi ja leikkasin keittiöveittellä sen patjan kahtia. Piti saaha patjasta paljon lyhempi kun neiti ei tartte vielä 2 metriä pitkää makuusijaa. Sänky on siis sellanen säädettävä. Patjakin on nyt. Olispa Kerttuki. Eilen kesti 2 tuntia ja tänään tunti 40 minsaa päikyille nukahtaminen. Pitäsköhän ne kokeilla jättää pois? Toisaalta kun se nukahtaa, se nukkuu aina yli 2 tuntia. Eilen oli pakko herättää se puoli 6 illalla, että joskus tulis yökin. Mun koiran paskatusmania on näköjään siirtyny Kertun nukkumismaniaan.

Nyt on yhtäkkiä iskeny meikäläiseen työinto. En siis halua täällä töihin, sitä ainaki kokoajan intän, mutta suorastaan haaveilen jo ens kesästä, että vois mennä töihin. Suunnittelin, että mökiltä voisin käyä ainaki yövuoroja tekemässä vaikka Turengissa, Lammilla tai Hämeenlinnassa. Jos tekis ees yhen vuoron viikossa. Olis voinu tänä kesänäki jotain tehä, muttei ihan niin paljoa vielä innostanu. Täällä kun ei oo ihan helppoa saaha lapselle hyvää hoitajaa enkä raski sitä mihkään tarhaan viiä eikä paljon kukaan muukaan äiti täällä töitä tee... Korostan aina, että siis kodin ulkopuolista työtä. No, näkis vaan. Yli 2 vuotta töistä poisolleena varmaan myrkytän jonkun, kuten Suomessa ny on tapahtunu. Toisaalta, tuskin ihan useampaa aattelin myrkyttää. Ja onneks mun Suomessa oottavalla työpaikalla on koneet, jolla ne myrkyt saa helposti poistettua. Myllyt pyörimään vaan.

Taian olla sokerihumalassa, ainaki kun aattelee tätä tekstiä ja kattoo vieressä olevien Mariannepapereitten määrää.
Mökin pitäis muuten olla näinä päivinä ihan valmis. Älkää huolestuko, ei siitä tollanen turkoosi tule, se on vaan jotain väliseinää tai jotain.

Ei kommentteja: