perjantaina, elokuuta 24, 2007

Tavallinen perjantai

Mies herää viien aikaa yöllä ja lähtee salille. Ennen ku me naisväki herätään, se on käyny salilla jo kaks kertaa. Aamupalan jälkeen kotiäiti haluaa omaa aikaa ja ajaa muut ulos ja alkaa siivoamaan! Voihan sen oman ajan näinkin käyttää. No samalla vähän värjätään tukkaa, lakataan kynsiä ja nypitään kulkakarvoja. Kaikki kun on taas koossa, käyään altaalla vähän kärventymässä. Sitten tinttaralla petiin ja äitillä taas omaa aikaa. Tällä kertaa lähin Moeen yksikseen. Nyt onnistuin välttämään lastentarvikekaupat kokonaan. Ainoastaan vaippoja piti käyä ostamassa.

Kotiin palattuani herätin neitin kolistelemalla ja lähettiin autokauppaan. Pitkästä aikaa. Nyt käytiin vaan yks kauppa, Volvo. Siinä kaupan pihalla nähtiin ku tutut lähtee samasta paikasta pois. Oltiin jo melkein päätetty, että pannaan hankintalistalle joku henkilömallin Volvo. Sisälle mentyämme ja myyjän kans justkattuamme hokattiin, että ne uuet V70 tuleekin jo myyntiin. Taas siis vaihtu automalli kokonaan ja hyvä ettei laitettu autoa tilaukseen. Ovat kuulemma saaneet jo 4 uutta mallia ja ne on jo myyty, muttei omistajat saa ajaa niillä ennen ens kuun puoltaväliä. Siisti ostaa auto, jolla ei saa ajaa! Myyjä sanoi, että äsken just kävi toinen suomiperhe melkein tilaamassa V70:n. Sanoi vielä nimenkin. Nehän ne. Samaa autoa ollaan ostamassa ;) Siinä menee vaan se 4 kuukautta tilaamisesta kun sen saa. Nyt ei oteta niitä täällä myytäviä vaaleita nahkapenkkejä vaan halutaan mustat. Siis jos tänne jäähään, se auto tilataan. Ei oo vieläkään mitään tietoa mistään.

Autokaupasta pitkästä aikaa Madinatiin syömään hyvät pöperöt. Maha täynnä Greensiin videovuokraamoon ja pari pussia karkkia mukaan. Yritetään pitää neitillä karkkipäivää, muttei se kyllä ihan onnistu. Kateellisena kuuntelin kesällä, ettei Suomalaisen Kati tiiä vielä, mitä karkki on. Vaan en kuulemma minäkään oo karkkia syöny ennenku täytin 3 vuotta. Nyt syönkin sitä senkin eestä.

Muttei siis paskempi päivä! Eikä olla tapeltukaan, tänään.
Ai, niin. Oon onnistunu palelluttaan itteni. Flunssa on päässy päälle. Palelluin eilen siellä uintireissulla. En usko, että se oli sen yli 40 asteen lämmön syytä vaan auton ilmastoinnin.
Sain sähköpostin kautta selvitettyä, etten näe sitä Suomen big brotheria netin kautta! Onneks en maksanu sitä ennen varmistusta. ne on muuttaneet sitä systeemiä jotenki. Viime vuonna näin sen ilman mitään ongelmia. Nyt pitää ottaa muut keinot käyttöön. Jos keksin niitä...
Nämä viimeaikaiset kuvat ei sitten millään liity tähän päivään, vaan ne on kesän antimia. Tuossa ylhäällä on Kerttu serkkupoika-Ericin kanssa Vantaalla.

Ei kommentteja: