sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

Rottia ja roskaa


Mukavia uutisia maailmalta. Miesten keihäästä kultaa! Jee. Täällä nuo kisat menee kyllä ihan ohi. Vaikka oliski telkkukanavat, ei siellä varmaan muuta tulis ku jotain krikettiä. Tuotaki sanaa piti vähän miettiä, että olikos e kroketti vai kriketti vai mikä. Niinku se ykspäivänen tummaihoinen. Siis mulatti. Pyöri vaan mutantit ja ninjakilpikonnat mielessä.

Vesipelastuksen SM-kisat oli tänään jossain keski-suomen paikkeilla. Muita tuloksia ei oo, muuta ku Lyyli-nöffille hopeaa. Nettipalstalla oli vaan kirjotus, että pitää kai muuttaa pohjoiseen, ku kaikki mitalit meni sinne. No toivotaan parasta, että Kuukki oli kans mitaleilla. Jos 12:sta kisaan päässeestä koirasta 5 on pohjoisesta, niin täytyyhän niitä mitaleita tulla.

Kiva kommentti myös edellisessä tekstissä. Jos on potilaana Oyssissa ja on puhelimessa nettimahis ja ainoa hakusana mikä tulee mieleen on Hippolandia! Pitäs varmaan käyä siinä selkäleikkaussalin vieressä olevassa kallosalissa kans varmuuen vuoksi tarkistuttamassa. No VITSI! Ja olipa hyvä.

Olin altaalla äsken Kepan kanssa kun se ei TAASKAAN nukkunu päikkyjä. Sielloli yks brittimiekkonen ja kyseli, että kauanko ollaan oltu ja miks muutettiin just tähän taloon. Se oli ihan tuohtunu tästä siivottomuuesta ja kaiken toimimattomuuesta, mikä tähän taloon liittyy. Oli jo soittanu kontakteilleen tässä maassa ja uhannu kaikkia poliiseilla ja lakimiehillä ja oli alkanu tapahtuun. Vielä ootti, että vetoomus rahojen palauttamisesta menee läpi ja muuttaa sitte Jumeira beach residenssiin. Sanoi vielä että kaikki securitymiehet saa kenkää tällä viikolla ja tulee uus firma. Että kun ihmiset valittaa niin paljon. No eihän se niien miesten vika oo vaan tän talon omistajan. Joka päivä täällä siivousmiekkonen kulkee ympäriinsä, mutten tiiä, mitä ihmettä se tekee. Hissit on aina ihan törkyset. Tänään pyysin roskakoria altaalle ja leikkihuoneeseen. Joo madam, laitat vaan roskat pussiin ja jätät sen pussin sinne niin hän pyytää siivoojaa hakemaan roskat. Ei varmaan maksa paljon sellanen vaikak poljinroskis. Ovat muuten ihan sikahalpoja täällä. Ne poljinroskikset siis. Vois vaikka mökille ostaa. Asiasta seuraavaan.

Ja Kertusta on tullu oikein kiusankappale. Tai sitä se on kyllä ollu jo jonkin aikaa. Ainaki osaa emäntä puolensa pitää. Ennen anto kaiken kiltisti käsistään, nyt tulee hammasta ja nyrkkiä jos ei saa haluamaansa tai jos joku erehtyy hiukka sanomaan vastaan. Sitä pitää kokoajan vahtia, että muilla pysyis esim. käet ilman hampaanjälkiä. Ei oo siis tullu äitiinsä ollenkaan. Liekkö isäänsä sitte?

Eilen kuulin lauseen: me varmaan jokatapauksessa lähetään täältä tän vuojen lopussa pois. Suu loksahti auki, ai että lähetään vai? Joo. Olin jo sopeutunu ajatukseen, että tänne jäähään, mutta ei kai sitte. Tulee niin isoja muutoksia, että varmaan pomo vaihtuu yms. No katotaan ny, mitä mieltä ollaan huomenna.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kuukkis voitti tietysti kultaa