lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Perjantai-illan viihdykkeitä

Parasta viihettä on BB:n kattominen livenä. Siellon kunnon tappelut. Ei sentään fyysistä, muttei kaukana ollu. Kaikki on niin kännissä, eikä kukaan oo enää ees kärryillä, kuka on sanonu, mitä ja kelle. Kyllä ne suomalaiset osaa. Tai, no ite pääjehu on kyllä virolainen. Johan sitä valitettiin, ettei mitään tapahu. Nyt meni ainaki pakka iha sekasi.

Alkuiltaa vietettiin Kepan kanssa kaksistaan. Mies lähti viettään iltavapaata, joten me lähettiin tutustumaan uuteen ostariin. Käytiin Outlet mallissa ekaa kertaa. Oli kyllä tosi kiva paikka. Kaikenmaailman brändit ja alennusmyynnissä aina. Yhet kengät sieltä lähti mukaan eli vähällä selvisin. Ihmetyttää vaan se, että miks nuo tiet on tollaset. Ostariin pääsee ihan suoraan päätien varresta, mutta se takasitulo. Eka uukkaripaikka on yli viien kilsan päässä. Sieltä vasta pääsee kääntymään kotiinpäin. Sama homma on Dragon martissa.

Päästiin silti loppujen lopuksi kotikonnuille ja lähikaupan kautta jätskin ja sipsien kanssa kotiin. Nyt on olo ku humalassa kun kello on jo kohta kolme yöllä. Kiva huomispäivä tulossa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vai oot sä kans koukussa BB:hen. :) Kiva tietää etten ainut Suomen tositeeveeseen häröhtäny maksujen maksaja täällä.
Koitan tässä toimettomana pidätellä itseäni etten koukuttas siihen kaksneloseenkin...vilkassu kyl oon ;)
-hanna