lauantaina, syyskuuta 15, 2007

Kokkikolmonen

Miitulainen pukkas haasteen. En jaksa haastaa lisää ihmisiä, mutta vastaan toki, koska mua ei oo ennen haastettu, en ainakaan tiiä, että näin olis tapahtunu.

"Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä"

Aika vähän on päällä. Yleensä ku ostarilta kotiin palaudun (toki käyään muuallaki ku vaan ostareissa) vaihan heti kotiasun, joka ei kyllä paljoa poikkea muistakaan asuista. Että sortsit ja t-paitaosastolla mennään edelleenkin. Nyt on siis jokailtaiset musta hihaton toppi ja yöhousut, vaaleansiniset pitkät raitahousut. Näillä käyn nykyisin Hipon kanssa ulkonakin. Alas on vajottu ku yövaatteissa ulkoilutan koiraa muslimimaassa ja vielä ramadanin aikana. Tänään tajusin, että voin sentään mennä tuolta sivuovesta, ettei tartte nuitten vartijamiesten silmien alta kulkea. Onneks katuvalot oli lisäks tänään pois päältä, että sai raksamiehetki tehä töitänsä ihan rauhassa.

Äsken kävin taas tutkailemassa, mitä netti-tv:ssä on tarjolla. Siellä on joskus kaikkea ihan yllättävääkin katottavaa. Nyt löysin Köyhät ritarit-nimisen kokkiohjelman pari ekaa jaksoa. Oikeasti hyvä ohjelma, jonka ohjeetki oli sellasia, joita vois tehä. Oikeestaan vois lisätä mun harrastuslistaan BB:n vahtaamisen lisäksi ruokaohjeitten lukemisen. Netistäki saatan tunnin verran putkeen hakea kaikkea ohjeita, joita en koskaan tee. Nyt tein sentään pari päivää sitten intialaisen kokkikirjan butter chicken-ruuan, josta tuli niiiin tulista, että! Tietenki siihen raastettiin inkivääriä, jota en oo koskaan tehny. Nyt jo alkaa paraneen tuo raastettu peukalo. Yks päivä tein nettiohjeen mukaan vadelma-tuorejuustokakun, jonka söin kahessa päivässä, yksin. Ja uuet lenkkarit oottaa kaapissa.

Täällä on muuten tavallista se, että esim. ranskispussin kylessä on vain joku rasvakeitinohje. Samoin riisipussissa on riisinkeitinohje. Tänäänkin tehtiin pikaisesti jotain kebabkeppejä, joissa oli joku rasvassakeitto-ohje, mutta tuli niistä pannussaki ihan syötäviä.

Tänään astu se tupakointikielto tän kaupungin ostareissa voimaan. Battutassa oliki jo ihanan raitista. Yks mul..u vaan käveli tupakan kans sillee, ettei kukaan ois hokannu. Tuhkakupit oli jo tyhjennetty.

Nyt meen nukkumaan, puoliyö ylitettiin jo. Eilen meni puoli kahteen koneella. Onneks aamulla sain nukkua suht rauhassa kymppiin asti.

Ei kommentteja: