maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Kerttu 2v!

Tasan 2 vuotta sitten olin tällä hetkellä laitoksella. Supistuksia oli ollu jo muutaman päivän ja edellisen yön kipeitä. Nien kanssa oltiin sitten naisten klinikalla ja tähän kellon aikaan ooteltiin sitä kymmentä senttiä. Viien aikaan aloin ponnistaa ja jo (?) tunnin ja 40 minsan jälkeen sain tällasen pökäleen puristettua.


Nyt siitä on tullu tällanen. Suht vapaasti kasvatettu, äitiinsä ja isäänsä hyvin pitkälti tullu ainaki ittepäisyyessään ja vähäunisuuessaan. Ruumiinrakenteeltaan kyllä epäilen sukulaisuussuhteita, on se verran kärpässarjan painija.


Koska neitillä on edelleen räkätauti ja limat oikeen rohisee nenässä, synttäribileet siirrettiin ens viikolle. Eilen illalla tein silti pikaisesti oman perheen kakun, jonka kuvaa ei kertakaikkiaan voi laittaa näkyville. Mutta hyvää se on. Lahjat käytiin pääasiassa eilen ostamassa ja ne on vielä kaapissa oottamassa. Leikki-imurin kävin vielä tänään hakemassa ja se avattiin heti. Toki patterit ei kuulunu pakettiin ja ne pitää kaupasta vielä käyä lunastamassa. Mutta hyvin sillä näköjään siivotaan ilman ääniäki. Synttäripäivän kunniaksi päikyt unohettiin kokonaan. Kohta lähetään vielä muskariin ja aamu meni Moessa leikkimässä ja syömässä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

PALJON onnea Kertulle!

Toivottaa itsekin viikonloppuna taas vuoden vanhentunut.
Nyt ollan jo REILUSTI yli 30... :)

Arvaa muuten miten 31-vuotis synttäreitä sitten vietetään. Sullahan ne taitaa myös kohta olla...
Meillä vietettiin siten, että lauantaina illalla klo 22.30 kateltiin BB:tä, juotiin teetä ja syötiin keksejä.
Taidetaan siis olla jo tosi vanhoja.
Vielä 10 vuotta sitten oltais samaan aikaan oltu baarissa hyvässä nousuhumalassa ja tanssilattiaa kulutettu aamuun saakka. Ei enää...

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut 2-vuotiaalle Kertulle!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Kertulle! Perassa tullaan! t. Matilda (joulukuussa 2v) & co.