sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Leikkiä ja leivontaa

Aamupäivän leikkihommien jälkeen neiti meni kiltisti nukkumaan jo yhen jälkeen. Huomenna alkavaan Suomi-kouluun pääsy näyttää siis hyvältä. Voiaan keritä sinne neljäksi. Ollaan kuulemma perhosten ryhmässä. Vielä pienemmät menee toukka-ryhmään. Meillä tulee olemaan sellanen muskarityyppistä se homma, joka on mukavaa, koska en tiiä suunnilleen yhtään lastenlaulua.

Tämä jauhopeukalo tekaisi sellasen ällösuklaakakun. Vähän kyllä sovelsin, koska sellanen mutakakku on niin rumannäkönen, että laitoin siihen vielä suklaakuorrutuksen päälle. Samalla tein ihan pienen pullataikinan ja tietty ne pullat palo. Unohin ne täysin. Onneks niitä oli niin vähän. Ja oikeestaan tein sitä vähän senkin takia, että Kerttu sai leipoa. Alhaalla on pikku videopätkä kyseisestä toiminnasta ;) Tein kyllä oikeeta ruokaakin tänään, muusia ja lihapullia. Huomenna saa varmaan olla pois keittiöstä koko päivän. Miehen paidatki on silitetty.


Ja tuossa alhaalla on aamuinen kuva meän talon eessä kulkevasta jokapäiväisestä ruuhkasta. Kai siihen joskus tulee joku järki.

Ei kommentteja: