torstaina, syyskuuta 20, 2007

Onko tämä vähäistä pilvisyyttä?

Kuten sääennuste sanoo, vähäistä pilvisyyttä. Eilen illalla arvelin, että saahaan vettä. Pitkästä aikaa moneen kuukauteen. Illalla oli linssit sekunnissa huurussa ku ulos meni. Tänä aamuna tiet näytti märiltä. Liekkö sitten tullu yks pisara alaski asti.

Eilen käytiin myös pitkästä aikaa rannalla. Oltiin toki siellä vasta auringoslaskun aikaan, jolloin mereltä tuli jo välillä miellyttävän viileää ilmaa. Meillä tietysti loppu vesi kesken kun piti neitin jalat pestä autoon mennessä ja Hipollekki antaa juotavaa. Soitin miehelle töihin, että eti jostain se ramadanin ajaksi piilotettu vesiautomaatti ja tuo kertismukissa neitille vettä samalla ku tuut kyytiin. Mies totesi, ettei kehtaa tuua, koska on ramadan. Mutta ähäkutti, aurinko oli laskenu jo 4 minuuttia sitte ja neiti sai haluamansa.

Kertun nuha ja yskä jatkuu sitkeänä. Yöllä on hirveet yskäkohtaukset ja unet sujuu yleensä vasta aamuyöstä kunnolla. On näköjään perinyt äitinsä äänen käheyden. Toivotaan, että kuntoutuu synttäreihin mennessä, muuten pitää siirtää tai pitää vaan räkänokkien kemut.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Saiskos niitä Kerttu-videoita. Kiitos.
Leipomisvideo oli ihana.
Tervolan sakki