lauantaina, syyskuuta 15, 2007

Ramadan alkoi

Ei jaksa kirjotella paljoa, on niiin kiireistä. Siis ei oo kiireistä, mutta kai joku bloggausähky on tullunna. Ollaan oltu baby showereilla, Suomi-koulu on alkanu, tänään oltiin koko päivä Dreamland-vesipuistossa. Eilen Mikko jätti Battutaan lompakkonsa ja kerettiin jo tulla kotiin, kunnes piti lähtä takasi. Kerittiin just oikeeseen aikaan sekunnilleen hakemaan sitä lompsaa. Oli sellanen nuorisoporukka siinä pöydässä ja kattelivat niitä seteleitä, mitä siellä pörssissä oli. Otettiin vaan omamme ja lähettiin.

Tiedoksi muille Dubailaisille, että lisenssitön alko alias Barracuda on kiinni, eikä vesipuistossakaan tarjoilla alkomaholia.

Tässä on taas sulateltu mielessä koko päivä asumista muissa maissa. Lähinnä kyllä yhessä tietyssä, mutta erissä kun se haastattelu oli. Menee monimutkaiseksi, mutta kun ei niistä saa kuulemma tiedotella. Tässä toisessa uuessa maassa olis myös ihan kennelliitto ja siellä on mm. agin mm-kisoissa ollut edustajia. Kattelin parisen tuntia maan koirasivustoja ja suunnilleen suunnittelin kisakalenteria.

Mun tuurilla päädytään tulemaan maitojunalla Suomeen. Tosin mulla on kyllä yleensä hyvä tuuri.

Ostin uuet lenkkarit. Vielä kun ne ottais käyttöön.

Ai niin, luin lehestä, että ens viikolla Dubain ostarit ovat savuttomia! Hiphurraa. Toivottavasti se ei ollu unta. Tänään ainaki vielä Moessa useat tupruttelivat polleana menemään. Oli muuten aika väljää koko ostarissa, muslimit oli varmaan kotona just syömässä.

1 kommentti:

Miitulainen kirjoitti...

Sinulle on heitetty haaste ;)
Oleppa hyvä!
Ramadanin jakoja...