perjantaina, syyskuuta 28, 2007

Tyhymä


Jotenki tuntee ittensä tyhymäksi. Koko syksyn on oottanu agi mm-kisojen alkua ja vasta tänään oikeesti tajusin, että huomenna aamulla ne alkaa. Kolme päivää aamusta iltaan pitäis istua nenä kiinni näyttöpäätteessä. Mutta ku muutaki pitäs tehä. Onneks ei oo mitään suunntelmia viikonlopulle ja jos jotenki vois luimia niistä tulevistakin suunnitelmista. Ei ainakaan nahka käryä tulevina päivinä.

Täällä on muuten mahtavat kelit nyt. Kosteus on häipyny lähes kokonaan. Aurinko paistaa joka päivä eikä ulkona oo yhtään liian kuuma. Tai no ei ehkä ihan päivällä viittis lenkille lähtä. Ihan ku muutenkaan lähtisin. Äsken kun tulin ostarista (kello puoli 12 yöllä...) oli 32 astetta mittarissa. Kävin siis viime tingassa ostamassa jumppahousut huomista jumppaa varten. Olipa sekin kokemus olla melkein puolilta öin ostoksilla. Nyt ramadanin aikaan ostari menee yheltä yöllä kiinni. Ja ette usko, kuinka paljon porukkaa siellä vielä oli. Ja pieniä lapsia kans.

En tiiä, kuinka tyhminä kaupan sedät asiakkaita pitää. Luin jostain, että kun kaupoissa ei oo antaa tasarahaa takasi, ne lykkää käteen paremman puutteessa purkkaa. Tänään tapahtu just niin. Kauppa jäi 25 filssiä velkaa, mutta korvas sen neljällä purkalla! En viittiny ruveta riekkumaan, mutta aattelin vaan, että joku tiukkapipo voi kyllä nostaa mekkalan. Eihän se iso raha ole 5 centtiä, mutta periaate, hei.

Tosi tyhmäks tunsin itteni kun oon ladannu netistä äärimmäisen hitaasti nuita BB-jaksoja, joita Suomen töllö näyttää. Ja samalla maksan siis 24/7:aa. Ääliö! Ne jaksot on ollu kokoajan näkyvillä samoilla sivuilla, mistä katon livehommaa. Ja ilman mitään lataamista ja venttaamista. Älkää vaan sanoko, että ne näky jo viime vuonna???

Tyhymä oli kyllä seki Showtimen-kauppaaja, joka kävi meän ovella kaks kertaa viien minsan välein pimputtamassa. Hokas kyllä heti tulleensa toistamiseen ja oli hyvin pahoillaan.


Mutta äärimmäisen tyhymiä oli ne ambulannsikuskit ja poliisit, jotka näin eilen. Tuossa melkein meän talon kohalla oli eilen kolari. Just siihen aikaan ku mies oli tulossa kotiin. Kävin partsilla tarkistamassa ettei ollu volvo osallisena, ei ollunna. Ne ambulanssi/poliisikaarat käänty siitä samaisesta onnettomuusristeyksestä greensiinpäin ja aattelin, että jossain muualla on vielä pahempi kolari. Kahen minsan päästä ne tulee samasta suunnasta, mihin ne lähti, takasi pillit päällä. Ei kai hokanneet olevansa heti aluks oikeassa paikassa.
Ihan vaan lievästi tyhmä olo tuli, kun käytin neitiä lääkärissä. Sanoin, ettei ole kuumetta, mutta sitä oli, korvamittarilla mitattuna. Onneks ei ollu korvatulehusta eikä kurkussa eikä keuhkoissakaan mitään.

Ei kommentteja: