maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Voi jukopliuta!

Uskoin loppuun asti, että Suomi voittaa, mutta aika epätoivoista se oli. Paitsi ennen loppua ne heräs ja tekas vaan pari maalia. Eihän se mihinkään riittäny, mutta kyllä niillä kahella maalilla kehtaa sen hopean vastaanottaa. Jos ois hävinny vaikka 3-0, olis ollu toinen juttu.

Oltiin paikallisessa kisakatsomossa vieraina. Kepa heräs sopivasti kuuelta päikyiltä, riehuttuaan sitä ennen lähes 2 tuntia sängyssään ja tyhjentäen sen täysin kolme kertaa... Jaksoi hyvin valvoa koko pelin ja vielä kotimatkan. Pelin piti tulla telkusta, mutta sieltä tuli vain jalkapalloa. Pikaisesti netin kautta pelin tilaus ja siinä vahattiin tietsikan näyttöruudulta koko peli. Hyvin se näkyi.

Dubaissahan kuolee keskimäärin joka päivä yks tyyppi liikenneonnettomuudessa. Ei ole vaikea uskoa, koska tuosta meän talon ohi menee noin kerran tunnissa ambulanssi pillit päällä. Nyt siihen on oikein alkanu kiinnittää huomiota. Joka kerta kun autolla käy jossain, näkee ainaki yhen kolaripaikan. Ja joka toinen tai joka kolmas auto on jostain suunnasta lommoilla tai naarmuja on jossain kyljessä. Kai sekin riippuu hintatasosta. Jos autot maksais saman kun Suomessa, niitä ehkä pietettäis pikkusen varovaisemmin. Onneks ei oo itte vielä mihkään rytänny.

Ennenku uudistettiin auton rekisteröinti, piti maksaa sakot pois. Ne kertyy vuojen verran ja autoa et saa rekisteröityä uusiksi, jos et maksa sakkoja. Täältä on hauska kattella muitten autojen sakkoja. Laittaa tuon palleron tuohon plate no- kohtaan ja Plate codesta valittee jonkun kirjaimen. Saa siinä jonkun aikaa naputella, että löytää jollekki sakkoja. Oon yrittäny kyyläillä liikenteessä sellasia kaahareita ja painaa numerot mieleen, mutta yhen ainoastaan muistan, eikä sillä ole ku yks sakko. Pitää kyyläillä lisää.

Käytiin tänään äitienpäivälounaalla Wagamamassa muutaman äitin ja lapsen kera. Olipa hyvää ruokaa ja halpaa! Voin suositella kaikille. Hieman kateellisena kuuntelin ku yks äiti oli saanu äitienpäiväylläriksi päiväkahvit Burj al arabiin, siis siihen 7 tähen hotelliin. Oikeastaan se on kai iltapäivätee. Se on edullisimmasta päästä oleva tapa yleensä päästä käymään koko hotellissa. Sinne ei niin vain mennä sisälle. Nämä teet/kahvit maksaa noin 50 euroa ja siihen kuuluu kaikenlaista suolaista ja makeaa pientä purtavaa. Kai sen vois kerran elämässä kokea ja maksaa. Sieltä kuulemma tulee kolmen sivun mittainen lista pukeutumisohjetta. Huh huh.

Ja huh huh hellettä! Tänään oli jo 44 astetta. Kyllä siinä meinaa henki salpaantua kun ei taas ole tottunu. Tästä voi kattoa, mitä tuleman pitää. Onneks keskiviikkona viilenee ja lämpötila tippuu taas 10 astetta yhtäkkiä. Se taas voi meinata lisää hiekkaa ilmaan. Yleensä kai täällä hiekkamyrskyn jälkeen viilenee.

Huomenna palataan ruotuun mm. nukkumisjärjestelyitten kannalta. Isi palaa kotiin ja taatusti kummastelee taas näitä yheltätoista-nukkumaan-aikataulua. Tosin mullahan se rytmi menee jo niin, että yhen ja neljän välillä nukkumaan, siis yöllä. Joka tapauksessa, huomenna mennään Kepan kanssa ekaa kertaa isiä vastaan kentälle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Älä kuule välitä, vaikkei Suomipoika/tyttö pärjännytkään. Sehän on vain elämää se. Kuukkis-parkakin voi nyt rauhoittua ja tulla saunan lauteitten alta pois, ko Ripe ei enää huua kiekon perään.
Kukku luulee, että iskä on sille vihainen.
Meillä kevätmettät parhaimmillaan nyt ja ihana ika treenailla.
Tervetuloa Suomen suveen.
tervolalaiset
PS. niin osta hyvä koira. älä sitä elehvanttia.