lauantaina, toukokuuta 05, 2007

Vihdoin jääkiekkoa!


Löytyihän se oikea kanava ainakin tälle illalle. Italian kanava näyttää tietysti Italia-Suomipelin, jota nyt vahataan ja selostus kuunnellaan netistä omalla kielellä, kätevää. Täytyy toivoa, että joku kanava näyttää ne viisutkin.

Viikonloppu ollaan aika tiiviisti vietetty omalla altaalla. Joka päivä ollaan siellä nyt lilluttu. Kastelukannu on kuuminta hottia tällä hetkellä. Toinen on tikkari, jonka annoin palkkioksi neitille kun se lirutti pottaan poikamaisella tyylillä. Meni siihen potan päälle seisomaan ja antoi tulla. Osuihan siitä osa oikeaan paikkaan ja palkkio oli luvassa.

Käytiin myös Kertun kanssa saunassa tänään. Aikani napsuttelin saunan virtanappia ja yritin saaha sen lämpiämään heti. Sainkin sinne kiukaaseen jotain eloa ja mentiin altaalle ootteleen hetkeksi. Takaisin tullessa ei koko saunassa ollu minkäänlaista virtaa. Kuntosalilla asenneltiin peilejä seinään ja olivat varmaan katkaisseet pääkatkaisimesta virran pois. Aika köyhät löylyt siellä tuli, mutta höyryiseen ikkunaan sain kirjoitettua "Kerttu was here".

Nyt se mies alko tuulettelemaan tuossa vieressä. Suomen selostus ei oikein ole niinku ajan tasalla. Yli 20 sekkaa eroa selostuksessa ja telkussa. Olis kiva jos menis niinpäin että selostus olis eessä niin osais kattoa töllöä oikeaan aikaan, mutta meillä kuva menee eellä.

Ei kommentteja: