torstaina, toukokuuta 24, 2007

Skitsofreenista meikkausta


Käytiin eilen ihan sattumalta kattomassa flamingoja. Sattumalta siksi, että luulin ajavani oikeaa reittiä festival cityyn, mutta ei se tie sinne vienykkään. Se vei siihen flamingobongauspaikkaan. Tulipa sielläkin siis käytyä. Hienot oli linnut, niitä oli varmaan satakunta. Olivat vaan niin kaukana, etten kehtaa sitä töhrystä kännykuvaa tähän laittaa. Täällä on niin kuuma, että niitten lintujen vesistö oli jo niin kuivunut siitä bongauspaikan vierestä. Paikan vartijasetä ystävällisesti antoi meille kiikarit, joilla pääsi tarkastelemaan otuksia. Tuli vaan mieleen, että mahtaa silläkin vartijalla olla kuuminta hottia oleva työpaikka, sellanen tönö keskellä ei mitään, eikä ees ilmastointia. Luulis sen paikan menevän kiinni keskikesällä. Ainakin tällä hetkellä flamingojen työaika on 9-16.



Tänään käytiin taas lääkärissä. Itte en sinne kyllä olis menny, mutta kun ei se kerran maksa vaivaa enempää niin olkoon. Lääkäritäti kysyi, että minkäs takia te tänne tulitte? Meinasin sanoa, että kun käskit viikko sitten. Silläkin muisti palautui pätkittäin ja sitten vaan Kepan leukaa kattomaan. Sanoi, ettei ole tulehtunut ja laittaa siihen sellasen teipin taas, jonka pitäis pysyä muutaman päivän. Kerroin sen lähtevän muutaman tunnin päästä varmasti irti.



Tunnin se siinä pysyi. Otettiin synttärijuhlilla se sitten pois. Oltiin siis Ellan prinsessasynttäreillä. Kepalle olin onneksi ostanu kerran sellasen oikein hörsömekon, joka nyt siis päälle laitettiin. Hyvät oli leikit, aikuisetkin innostui vaihteleen barbeille vaatteita ;) Keskimmäisessä kuvassa päivänsankari puhaltaa kynttilää. Alimmassa autokuvassa on vaan arkipäivää expattivaimoijen aiheuttamana. Jos jossain suomivaimot tapaavat, siellä yleensä on nuita volvoja nippu. Eikä tuossa ole ku 5 yhtäaikaa. Maanantaipuiston reunalla on ollu parhaimillaan 10 samanlaista. Tuo kuva voitiin ottaa heti, kun Raila lähti Mitsullaan kotia. Jotkut siis kykenevät hankkimaan joitain muitakin merkkejä.
Tänään olen diagnosoinut ittelleni rintasyövän ja mahalaukun kiertymän. Jouduin halailemaan pönttöä muutaman minsan, mutta sitten alkoi helpottaa. Hippo loukkasi jalkansa, en tiiä miten, mutta yhtäkkiä ei vaan enää astu toisella takajalallaan. Ja Kepan rupi lähti jo irti leuasta. Löysin siltä myös uuen hampaan, nyt niitä on 17. Päiän tapahtumista johtuen, ajattelin tilata ittelleni ihan peruslääkärintarkastuksen, Suomeen. Haluan ymmärtää kerrankin täysin, mitä joku yrittää selittää.
Tapasin muuten tuolla ulkona uuen koiran. Olisko joku kokoluokkaa Moskovan kääpiöterrieri ja siltä se myös näytti. Sen omistaja oli Jugoslaviasta kotoisin, mutta asunut Kyproksella 12 vuotta, 49-v. nainen. Kertoi olevansa erittäin masentunut tähän Dubaihin, koska ei ole mitään tekemistä. Mies oli sen koiran ostanu ajanvietteeksi. Kerroin omasta tilanteesta, että lähetään ens viikolla Suomeen ja ehkä tän vuojen lopulla kokonaan pois. Nainen totesi, että he olevat tällä ainakin vuoteen 2015! Hänen miehensä työskentelee Jebel alin lentokentällä, jota ei vielä olla ees alettu rakentaa. Onnittelut vaan! No, jokainen tekee oman asumisensa täällä ihan niin miellyttäväksi ku haluaa.
Sillä naisella oli muuten meikit naamalla ihan kuin skitsofreeniaa potevalla ihmisellä. Siis ihan liikaa ja väärissä paikoissa. Mustaa luomiväriä oli hiukka poskilla ja luomillakin kyllä, tosin ihan omituisissa paikoissa. Kertoi menneensä johonki maskeerauskurssille aikaa tappamaan. Ihan sopiva kurssi sille. Pyysi myös tulemaan kylään, ihan varmaan joo.
Näin kyllä myös tänään eniten seuraamani blogin kirjoittajan, ajoit autolla ohi. Tajusin vaan liian myöhään, että siinä se meni. Kummallista ns. osittain tietää joku, muttei tiiä kuitenkaan ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, mullakin oli niin hölmö olo, tajusin, että se olit sinä ja meinasin jo iloisesti heiluttaa kättä ja sitten tuli yhtäkkiä joku nolouskohtaus ja ajattelin, että ehkä et tunnistakkaan ja ajattelet, että olen joku kylähullu. Menin sitten korvat luimussa autoa parkkeeramaan ... :-).

Jonna kirjoitti...

Meitä kylähulluja on täällä enemmänki. Kattelin vaan sitä sun hienoa kiiltelevää autoa suu auki. Meän auto on aina ihan paskanen ku kitupiikkinä ei raaskita sitä aina pesettää. Onneks siihen ei vielä koskaan oo ilmestyny niitä "wash me" -tekstejä.

En muuten pysty kommentoimaan sun blogia, vaikka oon yrittäny monta kertaa. Että vaiha vaan muualle sieltä vuodatuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

No sitten semmoinen intialainen mies vaan pesemaan, mun pesee joka ainut ilta ja maksaa 120 dirhamia kuussa ... elikka ei paha.

Olen kade, etta tata lukiessasi olet varmasti jo Suomessa ... huoh. Mina seuraan jussin tienoilla.

Hyvat lomat!