tiistaina, toukokuuta 29, 2007

Pakkauksen lomassa

Tää on nyt vihonviimeinen teksti. Kentälle lähetään reilun puolen tunnin päästä. Kone lähtee kahelta yöllä ja aamuseiskalta ollaan Moskovassa. Siellä palloillaan 4 tuntia, jonka jälkeen tunteroinen Helsinkiin, vai olisko 1,5 tuntia. Helsingissä siis 14.00. Hipsulle tulee noin 14 tuntia boksissaoloa, mutta on se sen ennenkin kestäny. Paluumatka on nopea, kokonaisuudessaan yheksisen tuntia.

Aamulla kävin tavaroitten jakelu- ja keräilykierroksella. Marille desperateja, samoin Tiinalle, Meritalle dvd:n palatukset, Tanjalle vhs-kasetti, Sinikalle yks elokuva ja Sonjalta kello + sormukset. Marin luona käännyin niin rivakasti, että en hokannu ovenpieliä tarpeeksi ajoissa. Monotin pikkuvarpaan täysillä seinään. Arvelen, että se on vähintään murtunu. Oon nuita ennenki potkinu, tahtia kerta per viikko, mutta nyt särkyä kesti koko päivän. Peruutin elämäni ekan pedikyyrin. Manikyyrissä kyllä kävin, laitatin sellasta psykedeelistä pinkkiä. No joo.

Joku kysy kommentissa Hipon kuntoreeneistä, että miten eroaa kisakaudella ja peruskuntokaudella. Siis millä kaudella? Meillä kun on vaan hellekausi ja sitten kuuminta hottia-kausi. Meillä ei siis näin huhtikuun loppumisen jälkeen olla juuri lenkkeilty. Ei pysty. Ite oon kasvattanu kuntoa nyt enempi varmaan ku moneen vuoteen, mutta koiraparka on kyllä heikossa hapessa. Tullaan siis Suomeen lähinnä hengittämään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa lomaa Suomessa!! Täällä sitä tavallista... suomalaiset hemmot kaapatatan Iraniin, pyörremyrskyt uhkaa ja on tappavan kuumaa. Nauti ulkonaolosta, me vain haaveillaan siitä.