perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Osta koira Dubaista

Tuntui oikeastaan aika kummalliselta ja samalla mahtavalta kattoa eilen niitä viisuja suorana. Kannatin Puolan teeveetä ja äimistelin niitä kummallisia kipaleita. Miten joku oikeasti voi laulaa vampyyreista ja kuvitella pääsevänsä jatkoon. DJ Bobo oli kova sana sillon yli kymmenen vuotta sitten, muttei enää. Ja se yks pornopuku oli aika ällö. Ees Britney ei laita tollasia väköstyksiä päällensä. Oliko se niinku housut vai hame ja oliko kangas loppunu kesken? Kappaleitten välissä näytettävät "postikortit" oli hienoja, tosin ehkä yhdyn siihen mielipiteeseen, että ne oli aika ykstoikkoisia. Ehkä silläkin oli merkityksensä etten kattonu koko aikaa. Mukavia pätkiä oli mm. lasten leikit ruskalehillä sekä suosähly.

Jääkiekkoa ei tietty näkyny mistään ja ylen selostuskaan ei ihan koko aikaa kuulunu, mutta asia tuli seleväksi. Jatkoajan kulutin kuntosalissa hikoillen ja oli positiivinen ylläri, että oltiin voitettu. Huom sanamuoto, oltiin. Ainahan se on niin, että me voitetaan ja joku toinen häviää. Huomenna onkin taas kotimaapäivä. Ensin vähän Räkää telkkarista, sitten toivottavasti kiekkoa telkusta, ainakin selostus taas netistä ja illalla ja yöllä viisuja suorana. Voipi olla, että sunnuntaina otan tän vuojen ehkä kolmannet päikkärit.

Eilen altaalla justkasin taas itävaltalaisäitin ja olisko jostain syyriasta tai mistälienee kotoisin olevan äiteen kanssa. Kysyivät Hiposta. Tuli puhetta siitä lennon hinnasta ja sanoin sen maksan sen 900 euroa. Itävaltalaisäiti sanoo, että siis 900dhs? Ei ku euroa. Meinas lentää persiilleen. Sanoi, ettenhän minä elefanttia ole kuskaamassa. Toinen äiti fiksusti kysyi, miksei ostettu sitä koiraa täältä kun on niin kallista. Nii just. Vastasin, että kun se koira on perheenjäsen.

Tänään se perheenjäsen pääsi uimaan pitkästä aikaa. Käytiin aamulla rannalla pari tuntia ja kyttäsin niin kauan, etti mikään auto ollut lähimailla liikkeellä ja sitten vaan pallo mereen. Pitää varoa niitä siviilikyttiä ettei ne tule korjaamaan tuota otusta parempaan talteen. Merivesi on muuten jo ällölämmintä!

Ei kommentteja: