maanantaina, toukokuuta 28, 2007

Kaivaa jo lähtökuoppaa


Huomenna tähän aikaan ollaan jo ehkä menossa kentälle. Olen kyllä ihan valmis jo lähtemään. Moni on kysyny, että onko mukava lähteä? ON. Mutta kivahan sitä on palata tänne takaisinkin. Toisaalta kyllä tän vuojen lopussa alkaa Dubai olla nähty ja kuultu. Että vois jatkaa matkaa. Todennäköisesti ei silti Suomeen palata. Joko jäähään tänne vielä vuojeksi tai sitten vaihetaan seuraavaan paikkaan. Pieniä viitteitä uuesta paikasta jo olis, mutta paikkaa en kerro. Kummatkin oltais ihan kympillä menossa jo sinne uuteen paikkaan, varsinkin minä. Mutta siitä ei oo ees pienintä varmuutta. Sieltä uuesta paikasta vaan ehkä olis se nykyinen tyyppi lähössä pois ja siitä vapautuis miehelle paikka. Tylsää se kuulemma tulis olemaan se homma, mutta paikka olis niin muuten mukava. Ja siellä minä pääsisin reenaamaan ja kisaamaan.

Tänään oli pienimuotoiset läksiäiset aamukahvien merkeissä yhelle porukalle. Aapo ja Ella äitinsä kanssa lähtevät ens kuussa Suomeen ja mies jää vielä tänne, tulee sitten myöhemmin tänä vuonna perässä. Näin sitä alkaa väki vähentyä. Lähtee täältä ainaki puolen kymmentä perhettä ihan näinä hetkinä ja tästä varmaan eteenpäinki tasaiseen tahtiin. Osa lähtee jopa kesälomille, eikä tiiä, palaavatko ollenkaan.
Tänään käytiin kurkkaamassa uus ostari. Vaihteeksi uus... Times square tuossa sheikki-tien varrella. Mukavannäköinen pienehkö paikka. Useat kaupat ovat vielä avaamatta, mutta ainaki elektroniikkajättikauppa tulee olemaan meän suosikki. Samoin jättimäinen lelukauppa. Neitiä oli jo nyt aika vaikea saaha sieltä ulos. Siellä oli myös tutut kaupat Jysk ja Intersport. Vielä ku R-kiska ja K-market tänne saahaan, niin avot!

Kepa on muuten alkanu osoittaan ittepäisyyen merkkejä. Yleensä kun tullaan vaikka Hippoa käyttämästä ulkoa tai kaupasta ulos ja laitan neitin kävelemään, se meinaa nostaa metelin. Ei muka voi kävellä metriäkään. Ala-aulassa se joskus jopa heittäytyy lattialle makaamaan ja läpsyttää lattiaa käsillään. Naama on kurtussa ja huulet rullalla. Ja mua aina naurattaa. Vielä se ei oo karkkihyllyjen kohalla kaupassa keksiny ruveta huutamaan, mutta aina se ne hyllyt bongaa.

Ollaan me reenattukki kovasti, kuten kuvasta näkyy. Ai miten niin? No tuossahan on ilmiselvästi menossa pöytäreenit. Arabialainen agilitypöytä ;) Ja johan pamahti ekat aikataulutki ekoihin kisoihin. Jo alkaa jänskättään. Että muistaahan se koira niistä elokuisista reeneistä kaiken.

Sain muuten eilen puhelinsoiton, jossa vilahti jotain outoja sanoja ja tuli oudosta numerosta. Välissä oli sana properties ja siinä vaiheessa meinasin jo sanoa, etti mua kuule sun kiinteistöt kiinnosta. Se puhelu olikin ihan muuta. Täytin siellä communitypäivillä sellasen kyselykunpongin sen takia, että kun sen palautti, sai kylmän vesipullon. Siinä oliki samassa arvonta ja minä voitin siellä. Palkintona oli lahjakortti spahan. Setä vaan kyseli, että miten voivat sen mulle toimittaa. Ei ole vielä korttia kuulunu. Mun tuurilla se on kuukauen voimassa ja siis vanhenee sinä aikana ku en voi sitä käyttää.

Hippolandia vaikenee nyt viikoksi, että tiedoksi vaan. Seuraavan kerran olen nettipiuhan ääressä joskus kesäkuun puolella. Ekaks aattelin ottaa oman koneen matkaan, mutta kai sitä nyt ilman konettaki pärjää. Vai pärjääkö?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huitsin hauskaa kesää teille!
Ja kisa menestystä....

Anonyymi kirjoitti...

Millaisia lenkkejä ja treenejä Dubaissa teette jotta Hipon fyysinen kunto pysyy yllä? Mitä eroa on peruskuntokauden ja ennen kisakautta tapahtuvalla liikunnalla?

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen!

Mitenköhän me aktiiviset lukijat selviämme viikon ilman sinun kivoja kirjoituksiasi.

PS: Miten teillä se matka tänne Suomeen nyt menikin, että paljonko on arviotu matkustusaika?