torstaina, toukokuuta 03, 2007

Euroviisuja ootellen


Eilen vaihteeksi oltiin synttäreillä. On ne vaan niin kivoja. Ennen ku oli omaa lasta, ei juuri kenenkään synttäreitä vietetty. Nyt laskin, että viimeisen noin 8kk:n aikana ollaan oltu viisillä synttäreillä. Eilen oli vuorossa vuoden täyttäny Elvi, Einarin pikkusisko. Pikuvieraat ikähaarukassa 1kk ja 2,5v. Vilinää siis riitti ja mukavaa oli. Meillä meno jatkui iltaan asti kun neiti sätki isin kanssa altaassa. Uni tuli jo puoli ysin aikaan tavallisen kympin sijaan.

Tänään lastattiin auto täyteen sakkia ja kurvattiin kiinalaiselle kaatopaikalle eli Dragon Marttiin. Heti ekat vastaantulijat oli tietysti suomalaisia. Kovasti oli kauppoja vaihtunu ja ravintolakin oli avattu. Aina vaan mua jaksaa ihmetyttää, että mitä tietä pitkin sielät pitäisi ajaa kotiin? Joka kerta menen samaa reittiä, sitä ainutta mistä tiiän varmasti osaavani, mutta eihän siinä ole mitään järkeä ajaa viittä kilsaa harhaan ja taas uukkarin jälkeen uuet viis kilsaa, että pääsee oikeaan suuntaan. Tosin yks viikonloppu yritettiin mennä Jebel Alin pankkiin ja mies ei uskonu mun neuvoa, joten käytiin kymppi kilsan päässä tekemässä eka mahollinen uukkari.

Kohta alkais taas jääkiekko, ei toki telkusta, mutta voihan sitä netistä kuunnella. Aatella, että meillä näkyy joku 700 kanavaa plus netin sadat kanavat, enkä tiiä mistä niitä pelejä vois kattoa suorana. Italian kanava näytti yks ilta Italia-Ruotsi pelin. Sveitsin kanavia meillä ei näy.

Tapasin muuten tuossa meän altaalla yks ilta Itävaltalaisen naisen, jolla oli yks 7-kuinen tytölapsi. Olivat 5 viikkoa sitten tänne muuttaneet ja mies on, kuten aika monet tässä talossa asuvat, töissä SZR:n päässä olevassa hotellissa töissä. Nainen oli kai oikea euroviisufani, kuten minäkin, että koko Itävalta on oikeita Lordifaneja täynnä. Viime vuonna kun Lordi voitti, kaikki itävaltalaiset hoilasivat Hard rock hallelujaata ja kaikki ostelivat levyjä. Vieläkin se siitä ihan tohkeissaan selitti. Harmiteltiin siinä kun ei nähä näitä kisoja suorana. En ainakaan vielä oo ratkaisua keksiny, ellei sitten joku pystytä kisakatsomoa jonnekki ja mentäis sinne, vink vink? Tosin ne tulee kai taas niin myöhään, että olis ihan kivaa kattoa niitä kotona. Mies lähtee ens viikoksi Suomeen työreissulle ja pääsee kattomaan sitä huumaa kaupungille. Oli ollu ainaki hotellit ihan täynnä joka paikassa.

Teeveestä puheenollen, katoin eilen taas american idolsia ja on se vaan niin vaikeeta keksiä, ketkä 2 sieltä tippui eilen pois. Mulla on kohtapuolin koneella valmiina se tuloslähetys, mutta kun ne jenkit on kaikki niin hyviä. Veikkaan, no en ees osaa veikata. En ees osaa sanoa suosikkia. Se Justinin näköinen ja Phil tippuu, Blake ei voi millään tippua sillä esityksellä. Siis jos jotain kiinnostaa.
Tässäpä on pari kuvaa meän hirmumyrsky-asuinalueesta. Yläkuva on otettu altaan suunnalta talon parkkiksellepäin. Tuon takana olevan talon rakentaminen jatkuu, veikkaan ainaki vajaan vuojen. Tuossa alempana kuvassa näkyvän talon rakentaminen varmasti yli vuojen, koska varmaan 15 kerrosta puuttuu vielä kokonaan. Tuohon altaan ja pihan reunalle ootetaan vielä näkösuojaa, koska ihan tuossa lähellä menee vilkas tie, josta näkee suoraan altaalle. Lisäksi vois kehitellä jotain suojia nuihin joka puolella oleville työmaille, sieltä ne kymmenet tummat silmäparit aina tuijaa.

Ei kommentteja: