sunnuntaina, toukokuuta 13, 2007

Suomi jee!


Huippujen huippua on Suomen selviytyminen kiekkofinaaliin. Kaikista huippua on se, että mekin nähään se peli. Tänään meän töllöstä peliä ei tullu suorana, mutta muutaman tunnin viiveellä tuli kummiski. Ruotsin peli tuli suorana... Huomenna kokoontuu pienimuotoinen kisakatsomo Suomen lippujen kera. Solmin jo tänään Kepan kärryihin Suomihuivin. Tuskin sitä kukaan näki, eikä täällä jääkiekko mitenkään ole esillä. Ittelle silti tuli hyvä mieli. Toki siinä vaiheessa kun se jatkoaikamaali tuli, selasin kanavia läpi ja etin sitä hyvää ja parasta kanavaa.

On muuten sellanen tutina, että Suomi voittaa huomenna.

Viisut on nyt siinä vaiheessa, että kohta alkaa pisteitten jako. Ennenku se alkaa, kerron omat suosikit. Ne on Kreikka, Latvia ja Belarus eli olisko Valko-Venäjä. Olihan sinne Cris Owen ja Ressu Redfordkin päässy livahtamaan vieraitten maitten biiseihin.

Viisujen aikana piti kattoa samalla koneelta big brotheria, muttei siitä mitään tullu. Nuo viisut on liian mielenkiintoista seurattavaa. Sain sentään maalattua kaks tuolia kepalle ylläriksi huomen aamulle. Ihme, ettei väsytä yhtään, kello on jo yli yks meän aikaa. Huomenna takuulla väsyttää. Onneks kävin vähän ku varastoon tänään kaks kertaa salilla rehkimässä. Ei tartte huolestua, ei tämä kuntoiluvaihe koskaan kestä kuukautta pitempään...

Ai niin siis hyvää äitienpäivää, vuorokausihan vaihtu jo!

1 kommentti:

testglobaltraffic kirjoitti...

nice blog