sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Leppä Kerttu


Heti rikon sen mun säännön, ettei kympin jälkeen netissä. Mies sai uuen puhelimen pari päivää sitten, joten minä perin sen edellisen N73:n, jonne nyt lataan musiikkia. Tuntuu vaan kestävän aika kauan, tosin menee sinne yli 30 kipaletta. Samalla purin luurista ne meduusakuvat ja muut, joita oon tähän mennessä napsinu. Ylhäällä on vähän rantaluukkia ja varusteita, mitä ilman ei tule toimeen. Suomessa oon aina ettiny niitä rantatelttoja, joita ihmiset viljelee mm. agi mm-karsinnoissa. Koko myyrmäkihalli on täynnä niitä, joita ei mistään saa. Nyt mulla on sellanen. Maksoi kokonaiset 25dhs eli noin 5 euroa carrefourissa. Viikonloppuna se oli ekaa kertaa käytössä ja neiti ainaki viihty siinä varjossa hyvin.

Alla on ystävämme herra meduusa. Tai mistä sitä tietää onko se herra vaiko rouva? En muista mihin eläinryhmän nuo kuuluu, pitäis virkistää bilsanoppeja vaikka netistä. Nuita löytyy tuollasia siistejä sinisiä, valkoisia ja ihan kirkkaita. Tuon "kuplan" halkaisija oli ehkä 15-20cm ja "jalat" siihen ehkä 10 senttiä päälle. Kohtuullisen iso. Oli niitä kirkkaita myös noin 10 sentin kokoisia.


Seuraavassa huonossa kuvassa Hipon helmikuussa voittama palkinto sieltä koiranäyttelyn agikisoista. Joku sitä kuvaa josku pyysi. Heikkonäköset ei varmaan ees erota tuota lasijuttua tuosta kuvasta. Hipon naamavärkki on muuten parantunu tosi hyvin. En oo ees muistanu tarkistaa näkyykö siinä mitään jälkeä siitä ihoriekaleesta. Ajattelin kyniä sen partakarvat ihan saksien kera, koska ne on aina yhtä liittaset ja niissä roikkuu viikon ruokalista. Sillä listallahan on Kitekattia joka päivä sekä kotiruokaa. Silloin tällöin nakinpalasia ja Kertun syöttämiä jätöksiä, tänään mm. muovailuvahaa.




Tänään tosiaan vähän muovailtiin vahaa. Kerttua se ei kamalasti innostanu, vanhempia sitäki enemmän. Arvelisin, että isi on muovaillu vahaa viimeksi yli 20 vuotta sitten, minä tämän vuojen puolella. Jotenki nuo hahmot esittää täysin tekijäänsä. Kumpi onkaan suurpiirteinen kaiken siiteyden sun muun suhteen ja kumpi haluaa, että kengät on hyllyssä ja roskat roskissa, ei pöyällä? Ylimääräiset tavarat piiloon. Tosin hahmot ei pääse kunnolla oikeuksiinsa tästä kuvakulmasta. Punanen pätkä on edesmenneen lohikäärmeen häntää...

Tilasin tänään ittelleni agility-lisenssin. Vähän outoa hankkia lisenssi 2,5 kuukautta varten, mutta säännöt on säännöt. Agilitystä on siis tullut SLU:n alaista toimintaa, jos ei joku tiiä. Tilasin myös kotopuolesta pari ASB-lehteä, että sais juorut ja tapahtumat ajantasalle. Vähän jääny tiedot päivittämättä viime aikoina.

Asiasta kymppiin, mietittiin tänään, että kun kesän jälkeen suomalaiset täällä asuvat palaavat Suomesta, niin sanotaanko, että lähetään kotiin vai minne? Minä ainakin piän tätä nyt kotina ja Keminmaata kotikotina. Helsingissä ollaan kyllä kirjoilla, mutta postit menee pohjoiseen. Vähän oli hankaluuksia sen lisenssinkin kanssa kun siihen piti laittaa osoite. Laitoin keminmaan sinne, koska en tiiä, mikä on haagan asunnon tilanne kun se lisenssi luukusta kolahtaa. Hyvässä lykyssä ollaan Suomessa vasta perjantaina ja ekat kisat on samana päivänä. Saa sitten nähä, kohtaanko lisenssini ajoissa ja missä.

Tuli mieleen yks päivä, että kun on se yks näyttelija Perttu Leppä. Sitten on meän Kerttu. Jos ne menis naimisiin, niin... Ikäeroa on tosin ehkä 30 vuotta.

Koti-isä muuten aloittaa työt ja lopettaa blogeilemisen. Linkki löytyy tuosta vierestä listasta. Mulla ei tulis mieleenkään aloittaa täällä töitä. Rantojen ja altaitten vetovoima on vahva. Mutta nyt peti kutsuu. Pitäis kerätä voimia huomista naisteniltaa varten. Mennään akkaporukalla hienoon hotelliin syömään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sitä joka päivä oottaa, että mitähän se nyt kirjoittaa. vaikken ymmärrä noista meduusoista mitään, niin silti niistä on kiva lukea- ei siis kokea.
Oltiin tänään vappuaattona hakumettässä- ei siis missään juopottelemassa. Ruutis oli hyvä, kun näki Kirken. Se oikein nohevoitui ja tulla tupsutti oikein pontevana. Kirke sitten hiukan rypisti nokkaansa, niin Ruuti-poika oitis tiesi paikkansa. Ei ole asiaa takapähän. Mutta Ruutin mielenkiinnon voitti autolla makkarapala. Siinä jäi kaunis koiranainen armotta kakkoseksi.
Hauskaa vappua
Tervolan sakki

Anonyymi kirjoitti...

Mullon on näköjään aivot hapantuneet imetyksen myötä... Eilen kun luin sun juttua, niin aattelin Pertun ja Kertun sopivan yhteen sointuvien etunimien takia. Kunnes tänään vasta hokasin tämän Leppä Kerttu-otsikon. Hidas sytytys...