perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Vesipuistoa ja viinaa


Tänään oli kovasti ootettu vesipuistopäivä. Mentiin heti aamusta reilun sadan kilsan päässä olevaan Dreamlandiin. Nimesin sen heti viien minsan tutustumisen päästä UAE:n parhaaksi paikaksi. Isosti tilaa, hyviä liukumäkiä, mahtavat altaat ja puolet halvempaa kuin Dubain Wild wadin pikkuruisessa kalliissa vesipuistossa. Oltiin sovittu treffit ex-naapueitten kanssa, slovakki-pakistanilaisperhe. Se mies on mallia "kilon kappaleina vesipuistoon raahattava." Ei siis voi sietää vettä eikä aurinkoa, aika paha yhistelmä tässä maassa asuvalle. Sinne se kuitenki saatiin, eikä se kehannu olla menemättä uimaan ja räpiköimään kun Mikko sitä pyysi. Siellä se muslimikin kaljaa vaan joi, tais olla Allahilla vapaapäivä vartioinnissa. Niin se vaimonsakin oli sanonu, että turhaa se rukoilee kun viinaa oli eilen illallaki juonu. Tosin niillä sitä viinaa menee harvoin, että kyllä se Allah vähän rajoittaa.



Paluumatkalla käytiin katsastamassa Barracuda-niminen joku motellijuttu. Ollaan kuultu, että siellä olis joku alkontyyppinen paikka, missä ei tartte lisenssiä ostamiseen. Täällä sen kaljan ostaminen on kiven alla, jos sitä lupalappua ei ole. Ite ei sitä olla hommattu. Paikka oli aika erikoinen tähän maahan. Ihan suomalaisen alkon kopio. Hyllyt notku kaikenlaista viinaa ja kaljaa, jopa siideriä löyty. Ja ne ihmisten ostoskärryt vasta notkukin. Kaljaa ei ostettu tölkeittäin vaan laatikoittain ja niitä laatikoita oli jokasella vähintään 3. Jotkut osti pari kärryllistä. Vähän aikaa katteltiin että mikä ihme homma tää on, mutta sitten alko kärryyn tarttua tavaraa. Minä sain jopa 3 kokonaista siideripulloa, jotka todennäköisesti jää kaappiin vuodeksi.

Tuo toinen kuva kertoo siitä, miten meillä neiti nykyään nukahtaa. Aikansa se tyhjentää sänkyä mielenosoituksellisesti, eli nakkaa kaikki kamat laian yli, patjoineen päivineen ja laittaa sitte koisimaan kovalle pohjalle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että taas kirjoittelit-pitkästä aikaa.
nauttikaa te vai auringosta ja vesipuistoista, joo.
Me täällä rämmimme ravassa ja kurassa. Löytyy vielä luntakin, kunhan ajaa mettäteille. Ei tartte koko laumaa kolmesti päivässä pestä.
Hyvä Kerttu! Juuri noin pitää tehäkin.Hyvä, että neidillä on luonnetta. Vaikka lopputulos onkin surkea.;-)
Allahkin lepää silloin tällöin ja antaa kansan nauttia elämästä.
Voipii sitten rukoilla vähän terävämmin.
Tervolan lauma