maanantaina, huhtikuuta 09, 2007

Meillä haisee Prada

Mies kävi tuossa taannoin työreissulla ja sanoin jo epätoivoisena, että saat tuua mulle vaikka selluliittirasvaa tuliaisena. Onneks ollaan koko perheen kesken käyty haistelemassa hajuvesiä jo oikein urakalla ja osas tuua sittenkin selluliitin sijaan hajuvettä, putelin Pradaa. Eilen Kerttu nousi tapansa mukaan vessanpöntön päälle ja siinä eka rasvailtiin itteemme. Minä rasvaan naamaa niin pitäähän neitin matkia. Ei se tasaisesti leviä, mutta leviää omalla tavallaan. Sitten se näki sen Pradan ja nappas korkista kiinni. Siirsi sen pois siitä pöydältä ja... Korkki jäi käteen, pullo ei. Ja levis muuten pirun kauas ne sirpaleet. Pullo oli vajaan kuukauen vanha, joten sitä ainetta oli paljon. Mulla kirveli jalkoja kun ei sitten iho ollu ihan ehjä. Mutta nyt meillä haisee tunkkasen hajun sijaan Prada, heti kun ulko-oven avaa, tuoksuu ihanalle. Idean saa varastaa ihan kuka haluaa.

Joku pyysi kuvia Hiposta, mutta niitä ei ole tullu kyllä paljoa otettua. Tuossa alla yks kuva YYA-sopimuksen toimimisesta meän perheessä.




Katoin sitten sillon yks ilta puoli kahteen sitä Taivaan tulia. Huono homma vaan ku ei tuu ku yks jakso enää. Mies kyllä jo vitsailee tai irvailee tästä nokka koneessa kiinni istumisesta. Itte katto Prison break (Pako)-sarjaa yks päivä ainaki 5 jaksoa. Laskin myös kattoneeni 5 jaksoa taivaita samana päivänä. Saa ihmetellä miks tiskivuori joskus vaan kohoaa.

Tuossa kun kävin Hipon kanssa iltalenkillä hokasin taas yhen tämän maan ihmeellisen tavan. Ei ole mikään harvinaisuus, että ihmiset työntää ostoksensa kaupasta kotiovelle saakka. Tuolla niitä ostoskärryjä on välillä ihan missä sattuu. Mää en ees kehtais tehä sellasta. Varsinkin kun lähikaupasta tuntuu olevan kiellettyä pukata ees autollensa asti.

Toinen kummallisuus on se, että useassa "virastossa" pääsee nopeata linjaa kiilaamaan toisetn jonottavien ihmisten ohi, kunhan maksaa extraa. Esim. tänään mies kävi uudistamassa auton rekisteröinnin ja maksoi extraa ja selvis hommasta alle kymppi minuutissa. Samoin on mm. viisumiin vaadittavan terveystarkastuksen kanssa. Sinne ne filippiinot ja inkkarit jä rannalle ruikuttaan kun "valkoinen" väki kiilaa eteen. Auton rekisteröinti oli muuten kuukauen myöhässä, sekin selvis tänään... Samalla piti maksaa kertyneet sakot pois. Ne saa selville netistä kattomalla. Naputtelee vaan rekkarinumeron ja avot. 4 sakkoa. Kaks samana päivänä lentokentältä, toinen aamulla miehelle, toinen illalla mulle ;) Mulle lisäks ylinopeussakko automaattikamerasta ja miehelle parkkisakko. Yhteensä muistaakseni jotain 700dhs = 145euroa. Täällä pääsee halvalla.

Ja asiasta kymmenenteen, kylläpä taas himottais olla kisaamassa siellä Suomessa kun on joka päivälle kasoittain kisoja. No, kerätkää te nyt niitä ilmaisia nollavoittoja vielä kun niitä on jaossa. Kesäkuun alusta tilanne muuttuu ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerrohan nyt, että mitenkä ne taivaan tulet sun koneelle päätyy. Tässä ollaan samassa veneessä katsomassa viittä jaksoa/päivä lostia ja kotirouvia ja idolsia you tubista, mutta miten näihin kotimaisiin pääsisi käsiksi. Jotain linkkiö taisit joskus puistossa luvata laittaa...
Kiitokset teknisestä tuesta!

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa näyttää vahvasti siltä että kärppätarra saa olla paikoillaan ja kärppämobiili pysyä kärppämobiilina ;-)

Mun kasvatin omistaja tosin jaksaa aina vinoilla kärppätarrasta kun on itse intohimoinen HIFK-fani. Uhkas joku kerta vaihtaa salaa kärppätarran HIFK-tarraan. Se ois kyllä jo vähän liikaa. Kärpät on ihan jees!