maanantaina, huhtikuuta 23, 2007

Pauli saapui!


Tulin sillon sieltä ostarilta niin väsyneenä kotiin, ettei mitään rajaa. On se niin raskasta se shoppailu. Aamulla heräsin pirteänä ja kattelin itteäni peilistä. Aivan törkeät silmäpussit! Mistä ne ilmestyy. Nyt on joka-aamuisten silmäpussien lisäksi naama ku teinillä. Suklaata en kyllä ole syöny tänä vuonna enkä sipsejäkään juuri koskaan. Laitoin rillit päähän ja ihmettelin ku ilman niitä näki paljon paremmin. Silmät tuntu muutenki jotenki kummalta. Menin lähemmäs peiliä ja ei näkyny silmissä piilareita, mitä pelkäsin. Tarkistin kuiteski piilarikotelosta ja se oli tyhjä! Kynnellä kaivelin sitten niitä kiinnimuurautuneita linssejä irti päästä ja lähtihän ne. Jo helpotti! Jotenki tää hajamielisyys vaan pahenee. Yks päivä olin nostamassa automaatilta rahaa ja jätin ne rahat sinne. Katoin vaan sitä kuittia ja kävelin pois. Pääsin 10 metriä ja käännyin takas. Yhet miekkoset ojensi ne rahat. Eivät kyllä olis tuoneet niitä jos en olis kääntyny takas.


Eilen Kepa taas yritti pimittää päikkäreitä, mutta nukkumatti vei voiton kuuelta illalla autossa. Annoin sen koisia 3 varttia ja pistin rähinän päälle. Johan heräs. Tänään ei enää keskusteltu nukkumisesta vaan niin se porskutti ihan normaaliin tapaan 2 tuntia putkeen. Sillä välin äiti kävi taas itkuhälyttimen kera punttiksella.

Tänään aamulla oltiin puistossa, mutta alkaa kyllä olemaan liian kuumaa. Oli ehkä joku 35 astetta eikä kauhean kivaa. Iltapäivällä mentiin rannalle, jossa oli kivaa. Oli eväät ja viltit mukana ja ilma oli täysin siedettävää. Kävin jopa uimassa. Kerttuhan ei mereen vapaaehtoisesti mene. Ei kyllä ole hyväkään, koska aallot oli taas aika isot. Hiekkakakkujen teko on nyt in. Se lapio ja ämpäri on must juttu.

Tänään aukes meän uima-allaskin. Ei siinä mitään näkösuojaa vieläkään ole tiellepäin, joten en ainakaan minä mene sinne kekkuloimaan ihan ku jollekin teatterilavalle. Altaat on puhistettu ja suojatkin on tulossa. Alhaalla lukee lapussa, että olemme vihdoinkin saaneet luvan suojan rakentamiseen. Siihenkin siis tarvittiin lupa. Leikkihuoneen katto on revitty auki. Sinne laitetaan ilmastointi! Olisko kantsinu laittaa heti alkuunsa? Ja kantsisko samalla laittaa kiinteä ikkuna, kysyy insinööri.

Dewan (Dubain sähkö- ja vesilaitos) eka laskukin tuli ja se oli positiivinen ylläri. Summana oli noin 240dhs (noin 50eur) kun ollaan totuttu saamaan nelinkertainen lasku. Meillä on vesi ilmaista! Nyt rupes ammeen käyttö lisääntymään entisestään. Aletaan valuttaan kumpaakin ammetta joka ilta. Ja pyykkikone rullaa yötä päivää. Ja tiskaan edelleen juoksevan veen alla.

Kertun serkkukin sujahti maailmaan tänään. Tai sujahti ja sujahti, iso pötkälehän sieltä tuli. Veitteä apuna käyttäen Oulussa maailmaan tuli 4,8kilon paketti, Pauli nimeltään! Minen kyllä olis sen kokoista suostunu alakautta pukkaamaankaan. Tuo 4,2 kilonen oli jo niin kovan työn takana.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti et ollut tosissasi?
Olen vasta löytänyt blogisi ja kirjoitat niin mukaansa tempaavasti...mutta tuo vesi-juttu meni vähän yli!

Ajattele mikä puhtaan vedenpula on maailmassa, ihan siellä aika lähelläkin, eivätkä jotkut ihmiset välitä tippaakaan. Pääasia että ei maksa MITÄÄN.
Ihan järkyttävää ajatuksenjuoksua!

Anonyymi kirjoitti...

Olen vasta löytänyt blogisi ja tykännyt lukea kun kirjoitat niin mukaansa tempaavasti...mutta nyt meni yli tämä vesi-juttu!

Maailmassa on puhtaan veden pula, aika siellä lähelläkin. Eikä ihme kun löytyy noin ajattelevia ihmisiä...kulutetaan vaan kun ei maksa MITÄÄN!
Aivan järkyttävää ajatuksenjuoksua!

Anonyymi kirjoitti...

Kepan serkkupoika on syntynyt päivää myöhemmin kuin Valtsun serkkupoika, joka myöskin putkahti maailmaan OYSissa :) Tiedä vaikka ovat siellä törmäilleet ;)