perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

Hintaeroista


Yks juttu tuli mieleen kun luin tuota Kodin kuvalehteä. Täällähän tulee luettua kaikki Suomessa ilmestyvät naisten lehet, paljon enempi ku Suomessa asuessa... Siinä oli juttu persoonallisesti pukeutuvista ihmisistä ja yhellä oli Crocs-kengät jalassa. Täällähän ne on kuuminta hottia, ainaki lähes kaikilla lapsilla on sellaset ja aikuisillakin niitä näkee. Lehessä luki niitten hinnaksi 50euroa! Täällä tuo Cayman-malli maksaa 125dhs=n. 26eur. Joten jos joku välttämättä haluaa sellaset kesäkengät halvemmalla, voin matkalaukussa (rinkassa) niitä kantaa. Nehän ei paina mitään. Kävin niitä viimeks eilen illalla kokeilemassa, mutta omaan makuun ne on tähän 40-kokoiseen koipeen kamalan leveät. Mutta harkinnassa ne vielä on.


Eilen illalla oli kotiäitin vapaailta. Siihen kuului pari tuntia ostarilla kävelyä, jäätelöä, vaatteitten sovittelua ja toteamista, että pitäis lopettaa se jäätelön syönti ja justiinsa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, meidän ipanat sai tuollaiset kanssa Thaimaan tuliaisina ja maksoivat kuulema 3,5e/pari. Varmaan -ihan- aidot. :) Laitahan Hiposta kuvia!

t: aktiivilukija Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Meillä Meksikossakin Crocit on kova sana. Itse en tosin ole innostunut mutta täällä rannikolla niitä näkee kaiken värisinä ja kokoisina.
Kaima Meksikosta