lauantaina, huhtikuuta 07, 2007

Ei kävelysauvoja terassille


Täsä sitä taas istutaan koneen eessä. Mutta kun tuo taivaan tulet on niin superb että vielä yks jakso ja vielä yks. Näkyy sauvakävely rantautuneen Kemijärvellekki. Baarin terassilla lukee kyltti: Ei kävelysauvoja terassille. Notta ei helepota univelat vielä huomennakaan.

Sain tänään hampaat kuntoon lopulta. Alkuvuojen aikana oon rampannu ehkä 4 kertaa samassa paikassa ja nyt vaihettiin lääkepaikka oikeeseen. Aina kun seleviää lekurista pois on sellanen voittajafiilis. Eikä käyny yhtään kipiää.

Taian alakaa oikiasti kirijottaa tällä tavala ku jotkut lukijat ei tätä välttämättä ymmärrä. Tosin itteeki ällöttää joskus lukia jottai murretta, joten unohettaan ainaki täysin.

Tänään saatiin myös vuokra-auto ja oma meni huoltoon! Jippii! Päästään mekin Kepan kanssa kumia polttaan. En muuten meinannu uskoa kun se auto toimitettiin pihaan 45 minsaa ennen aikojaan. Tässä maassahan mikään ei koskaan tapahu ajoissa.

Ja Kärpät otti ekan voiton Jokereista. Ei tartte Ninankaan repiä (taaskaan) Kärppä-tarraa auton takalasista. Jos ei siis vielä oo repiny.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mittees tuota turhoo murrettas murehit, mukavoohan sitä on lukkee toisten viäntämisiä ja oma on häppee jos ei ymmärrä,löysin tämän plokin ihan sattumoisiin.Tämähän pittäis olla linkitettynä yhistyksen linkkeihin niin muutkin saisivat naattia tästä ihanuuvesta siellä ulokomaella.....terv savonmuan hilima