keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Minuuttipeliä


Nyt keksin uuen systeemin joka takaa mulle kunnon yöunet. Ei netissä roikkumista enää kymmenen jälkeen illalla. Oikeasti takapuoli on kipeänä, koska tämä kone on olohuoneessa ja istun kovalla ruokapöyän tuolilla joka ainut ilta. Mulla on siis 6 minuuttia aikaa!


Tänään löysin taas yhen toisen avustuksella Turkish airlinesin, jolla meän koko 3 hengen seurue pääsee noin 900 eurolla Suomeen. Siinä on jo jotain järkeä. Välilasku on tietty Istambulissa. kerran aikasemmin oon lentäny turkkilaisella koneella Oulusta johonki Kreikkaan ja se oli kamala matka. Toivottavasti tämä kuski on selvinpäin ja järissään. Jos sais tällä viikolla varattua matkat.


Ei tartte olla huolissaan meän vedenkäytöstä. Astiat tiskaan kyllä kommentista huolimatta edelleen juoksevan veen alla, mutta ammeessa en oikeasti käy kuin ehkä 2-3 viikon välein, suihkussa kyllä ainaki kerran päivässä johtuen uuesta elämästä ja jatkuvasta urheilemisesta, hehheh. En usko tuohon ees ite. Johon liittyen ajattelin aloittaa atkinsonin dieetin ens kuun alussa. Tosin täällä se on vaikeampaa, koska maitotuotteita on niin huonosti tarjolla ja ainakin viimeksi minä niitä söin aika paljon tutustuessani atkinsoniin.


Apua, nyt loppui aika, ei voi mittään!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä, että korjasit tuon vesijutun. Meinasi mennä yöunet aivan kokonaan. Ko aattelin, että mitä sitten, jos se vesi oikeasti loppuu ennen aikojaan.Meiltäkin!Saapii tiskata juoksevan alla, jos ei kauhean usein tiskaa.
Kevät se tulla jollottaa tännekin ja ootellaan, että näkisi tuon Kiva-Kepan ihkaelävänä jossain vaiheessa kesää.