tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

Täysin turha päivä

Olipa taas lomapäivä. Aamulla todettiin ikkunan eessä, ettei rannalle asiaa. Ilmassa taas hiekkaa ja kaikkea kisaa pienempää. Päätettiin lähteä Sharjahin eläintarhaan. Siitä olen kuullut pelkkää positiivista, toisin kuin Dubain eläintarhasta pelkkää negatiivista. Puolivälissä oltiin ja mies rupes puhuun, että kun täällä on näin paljon hiekkaa ja tuulta niin ne elukatki on varmaan jossain suojassa. Minä vakuuttelin, että mennään nyt vaan. Ajettuamme sen vajaat 100 kilsaa totesimme paikan olevan tiistaisin kiinni. Just joo. Näitä sattuu meille. Joku ehkä muistaa ne venemessut ja heppahyppykisat. Mainittakoon tässä välissä, että viime viikonloppuna yritettiin mennä Car boot sale -tapahtumaan. Auton tuulilasiin oli laitettu mainos tapahtumasta jo viikkoja aiemmin. Ei siellä mitään myyjäisiä ollu, mutta oli mainos seuraavan päivänä olevasta Golf-autojen rallikisasta. Mikko meni tohkeissaan seukki päivänä paikalle, arvaatte varmaan oliko siellä mitään...

Kurvatiin sitten sieltä autiomaasta Sharjahin keskustan kautta takaisin Dubaihin ja päätettiin mennä Moeen syömään ja kauppaan. Just siinä oikean liittymän kohalla joku runkkari ajoi kahta kaistaa ja mies siinä tööttäilee, jolloin minä tapani mukaan veän aurinkolippaa kasvojen suojaksi, ettei kukaan hokais eikä hävettäis niin paljoa. Kurvattiin sitten seuraavasta liittymästä ja palattiin siihen samaan risteykseen, josta oltiin ehkä nelisen tuntia sitten matka aloitettu. Totesin siinä, että onpa hyvä, että mun miehellä on niin hyvät hermot ja kärsivällisyyttä, olis jollain muulla voinu jo käämit palaa. No ne palo viimeistään siinä kun yritettiin parkkeerata valtamerilaivaa tuhansien autojen parkkihalliin, joka oli täynnä. Kouluista on lomaa, joten kaikki oli ostarilla. Eka paikasta ei oltais kukaan päästy ovien kautta ulos, naapuriautot oli parkkeerattu niin huonosti, ettei tilaa ollu. Seuraavasta paikasta piti lähteä pois, koska auton konepellille tippu katosta jotain ihme nesteitä. Kolmas paikka oli sopiva. Kotiin päästyämme todettiin päivän olleen täysn turha. Paitsi, että saatiin illalla haettua Kertun käsittämättömän hyvät kuvat. Terhi otti niitä kotonaan maanantaina ja jostain kummast syystä se sai Kertustakin muutaman naurukuvan. Yleensä se suunnilleen juoksee kameraa karkuun. Laitetaan tähä yks makupalaksi. Kuvaajana siis Karppisen Terhi.


Ja päätin muuten, että Suomeen lennetään vasta toukokuun ihan lopussa, joko vika tai tokavika päivä. Mennään suoraan kisoihin ja jos ei päästä sm-kisoihin, niin mitä sitten. Tällai saan lisäaikaa loman loppuun ja nään myös pk-sm-kisat Oulussa elokuussa. Ilmoittauduin muuten eilen illalla kuuteen kisaan. Kaikki samana viikonloppuna..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jonna, kiva kun kävit blogissani kommentoimassa, taidan sitten todellakin muuttaa naapuriisi!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kakara tuo Kerttu!
Ja mikä hymy!
Minun hermot ei kyllä kestäisi siellä autiomaan hiekassa. Parempi olla täällä jään ja lumen keskellä.
Sinun blogi kuuluu ehdottomasti päivälukemisiin.
Tervolan sakki

Anonyymi kirjoitti...

Sharjahin eläintarha on muuten ilmastoiduissa sisätiloissa, eli sinne voi mennä vaikka kesän "helteillä" tahi hiekkamyrskyllä. Eläimet ovat siis omissa lasintakaisissa tiloissansa ja ihmiset kävelevät käytäviä pitkin. Eläintarhan vieressä on ulkotiloissa ainoastaan pieni "kotieläinpuisto", jossa voi katsella lähietäisyydeltä kamelia ja ratsastaa ponilla.

Eli kannattaa yrittää mennä sinne uudestaankin... mutta ei siis tiistaina :)

terkuin
riitta Arabian Ranchesin aavikolta