tiistaina, toukokuuta 02, 2006

Hampaidenkirskuntaa

No niin tämä kone on saatu toimimaan. Oli aika lailla tukossa, mutta yli tunnin konsultatio veljelleni sai taas asiat oikenemaan. Eihän insinööri voi osata käyttää tietokonetta, ei. Jos nyt sais laitettua niitä kuviakin lisää.

Sain hyvät tuliaiset Suomesta, läjä lehtiä, siideriä 3 pulloa ja lapselle purkkeja, tosin ei niitä marjapurkkeja joita pyysin siksi, ettei täällä sellaisia ole. Sain omenapäärynää. No pääasia, että purkit muistettiin tuoda. Ei kuulemma ollut vaikeaa lähteä Suomesta tänne suuntaan. Ollaan silti tultu siihen tulokseen, että on melkein sama missäpäin maailmaa asuu, samanlaista elämää se on jokapuolella. Paitsi, että täällä ei voi kisata agilityssä.

Kerttu tekee vaan niitä hampaita. Nyt se on oppinut jostain, kai isältään, hampaiden narskuttamisen jalon taidon. Siellä ylhäällä on yksi pikkuinen nysä johon se narskuttaa alahampaitaan. Todella ärsyttävän kuulosta, vaan ei kai sille mitään mahda. Kerkeävät vielä kulua pois ennenkuin kokonaan edes puhkeavat. Lisäksi eilen tyttö nousi ekaa kertaa itse istumaan. Kerkesin hakea kameran ja saaha muutaman kuvankin napattua ennenkuin tasapaino horjui.

Pepsin juonnin lopettamisen seurauksena poden päänsärkyä, mutta sehän on tuttua juttua aikaisemmista lopettamisista.

Ensi kuussa Suomeen, jihuu! Vaikka ei täälläkään tylsää ole.. Tapasin muuten tässä yhtenä päivänä isoisän jolla oli sylissä Kerttua 6 päivää vanhempi tyttö. Asuvat tuossa 50 metrin päässä, enkä ole aiemmin niitä tavanneet. Ovat Etelä-Afrikasta. Lisäksi olen tavannut yhden turkkilaisen naisen, jonka poika on vajaa 7 kk. Jos tässä jotenkin jonain päivänä voisi tutusta heihin kaikkiin vähän paremmin ja voidaan sitten äitien kesken vertailla lapsosia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja kuvia Kertusta :)
Silti ei tule vauvakuume vieläkään.

Talviloma loppu ja täältä taas duunin koneelta lueskellaan blogia joka päivä.

Tänään onkin vihdoin se Nuuskun jättikakkuilta. Saas nähdä miten saan kakun hallille. onneks on pakettiauto ;) koirat etupenkille ja kakku taakse ;) heh...

Anonyymi kirjoitti...

Oli muuten hyvää kakkua. Eikä loppunut kesken ;-)