perjantaina, toukokuuta 19, 2006

Harjoitellaan seisomista

Eilen saatiin paljon aikaiseksi. Suunnattiin kohti emirates mallia, jossa kauppoja riittää yli 400. Ensin mentiin ihan vaan kyseleen tv-kanavapakettia nimeltä Orbit. Lopputuloskena se, että tulevat huomenna asentamaan lautasen katolle. Oli kyllä taas niin lipevä myyjä ja itseasiassa se sama on mulle aiemminkin myynyt samaa pakettia. Sama juttuhan on niissä tv-kaupoissa, että lähes kaikki myyjät on meitä palvelleet, vaikka ollaan ostettu vaan yks töllö. Ollaan siis ahkerasti kierrelty liikkeitä ja tehty vertailuja...

Sitten mentiin katteleen sitä kauan ootettua vihkisormusta. Eihän siitä ole ku puoli vuotta itte tapahtumasta. Olen aiemmin jo käyny valitteen vaihtoehot ja nyt mentiin kattoon miehen kanssa yhessä. Ekasta kaupasta tultiin noin parin kymmenen minuutin tinkauksen jälkeen sormuspaketin kanssa pois. Tiukkaa kädenvääntöä ja tuloksena yli 60% hinnanalennus. Ensin hinnasta lähti yli 100 euroa ilman kysymättä, se kai on normaalitaktiikka myyjillä. Sitten vaan laskukoneeseen sekä myyjän että ostajan tarjoukset, jotka jossain välissä kohtaavat toisensa. Välissä soitettiin muka jonnekki omistajalle ja kysyttiin voiko niin halvalla myydä. No kas kummaa, kyllä voi. Lopulta kaikki oli tyytyävisiä ja sain mitä halusin.

Tuossa meän uudessa töllössä on ollut se vika, ettei saaha playstationia näkymään värien kanssa. Piuhoja on laitettu vaikka mihin järjestykseen, mutta värejä ei näy. Kielsin Mikkoa yks päivä ottamasta sitä tvtä seinästä irti ja kattomasta kunnolla niitä kytkentöjä. Otin itte sen laitteen seuravana päivänä yksin pois... Eilen sitten kaupassa aiheesta keskusteltiin ja tunnustin nostaneeni sen masiinan irti siksi, koska olen meän perheen insinööri. Käytiin yhessä liikkeessä kysymässä neuvoa ja Mikko katteli niitä kytkentöjä siellä. Kotona se laitto ne piuhat paikoilleen ja pyysi tuleen kattomaan. Siellä ne värit tietysti oli. En vaan osannu laittaa insinöörinä niitä piuhoja oikein. Se siitä koulutuksesta.

Nythän täällä on viikonloppu to-pe ja nokialaisilla pe-la. Syyskuussa täällä vaihtuu viikonloppu. Se onkin kait kaikilla sittn tuo pe-la. Jos Suomessa vaihettais viikonlopun paikkaa kaikki menis sekasin. Mitenköhän täällä?

Kerttu seisoi eilen ekaa kertaa pinnasängyn reunaa vasten. Ja ilman auttamista. Siitä se lähtee. Mutta se alastulo... Äsken tyttö seisoi taas sängyssään ja alastulo ei sitten onnistunu ihan helposti. Hampaat kopsahti sängynreunaan ja veret tuli suuhun. No onneksi se tyrehtyi nopeasti, eikä kuultu ees kunnon itkuja.

Juttelin yks päivä yhen italialaisen naisen kanssa, jolla on yksi vajaan vuoden ikäinen lapsi. Oli niin kypsänä täällä asumisessa kun mies tekee 6 päivää viikossa töitä kaukana ja heillä on vaan yksi auto. Nainen ei pääse mihinkään koskaan päivisin kun ei uskalla mennä taksilla, kun niissä ei ole turvaistuimia. Ovat asuneet Saudi-Arabiassa tätä ennen 4 vuotta ja siellä oli helpompaa kun matkat oli lyhyemmät. Tällä naisella on täällä tasan yksi italialainen tuttu. Minä ylpeänä kerroin kuinka paljon täällä on suomalaisia. Itse olen kyllä kulkenut taksilla lapsi sylissä koska ei ole muita vaihtoehtoja. Turvakaukaloita ei voi ostareilla jättää mihinkään, eikä omisteta sellaisia matkarattaita, johon sen kaukalon saisi kiinni. Lupasin ottaa tämän Gemman ja Vittoria-tytön joskus kyytiin kun lähen kurvaileen meän autolla.

Niin ja vielä, hyvä Lordi ja Leijonat. Tänään istutaan ku tatti p......a kuuntelemassa netin ääressä Suomen peliä.

Tuossa ylhäällä muuten kuva siitä liikenneonnettomuusruuhkasta, jossa seisoskeltiin yks päivä kymmenisen minuuttia. Ambulanssi näkyy vasemmalla eessä, muutapoa sitten ei näykään.

Ei kommentteja: