torstaina, toukokuuta 11, 2006

Melkein sukua julkkikselle

Jollain radiokanavalla oli ainakin joku aika sitten vielä melkein sukua julkkikselle -osuus. Mää varmaan ny kelpaisin siihen. Reeniryhmän Nina ja Tave oli viikko sitten Ylen kakkosen Hiki-ohjelmassa ja Milla Nuuskun ja Liekin kanssa tänään Ihanassa aamussa. Minä siis olen melkein niille sukua. Kohta puolet ryhmästä on ollu telkussa. Itseasiassa jos kaikki vanhat jututkin lasketaan niin puolet on ollu. Onhan sitä ittekki ollu kukallisissa pyöräilyshortseissa töllössä juoksemassa. Kuvassa nykyinen juoksukaveri, jos siis juoksisin... Pitäisi ottaa ees yks juoksuaskel ennen kisakauden avausta, eihän sitä tiiä vaikkei enää ees osaa juosta. Olenko sitten joskus osannut, en.

Sain aamulla täydellisten naisten ekan kauen jaksot ladattua koneelle. Eihän siinä mennyt kuin ehkä viikko aikaa. Kaks jaksoa katoin aamupäivällä putkeen ja kohta ajattelin jatkaa urakkaa. Jos yhen vielä kattois ja sitten painuis pehkuihin. Toisen kauen kymmenen ekaa jaksoa on imuutettu nyt varmaan se sama viikko, mutta siinä menee vielä aikaa. Kun en osaa silleen kauheen hyvin näitä lataushommia niin uskon moukan tuuriin, että sieltä tulee myös kakkoskauesta katottava versio.

Tämä päivä meni ihmeen nopeasti ohi. Aamulla kävin kyläilemässä ja puhumassa taas suu vaahossa, Kerttu nukkui päikkärit ja minä vahtasin konetta, sitten käytiin taas muutaman tunnin ostarireissu. Siinä välissä huiskautin kämpän kuntoon ja pesin vielä auton ja portaat pihalta. Kun nuo pesuhommat oli tehty, olis ite kans voinu lähtä suihkun kautta sinne ostarille. Mutta kun sen suhkuruljanssin tekee ja sitten kampeaa ittensä autoon, suihkunraikas olemus on jo tipotiessään valunut hien mukana. Ulkona on niin kuumaa ja kosteaa. Lämpöä on nyt ollu joku 35 eli ei mitään huippulukemia mutta tuo kosteus alkaa olemaan jo riittävää. Joten Allah, voisikko vähentää sitä kiuasta pienemmälle.

Kävin just kampeamassa Kertun takaisin vaakatasoon. Se kun nousee unissaan istumaan ja sitten rupeaa itkemään, eikä tajua mennä ite makuuasentoon. Konttaaminenkin sujuu jo tosi hyvin.

Mikko oli päässyt eilen leikkimään leijonanpentujen kanssa. Siis ihan oikeitten. Oli siellä Johannesburgissa käynyt jossain leijonapuistossa. Jotain naarmuja oli kuulemma saaneet aikaan.

Alhaalla muutama työmies on päässyt paparazzin kouriin. Kunnon pukeutuminen on pääasia myös helteisessä ilmanalassa. Mitä kuumempi, sitä enemmän nuilla näyttää aina kampetta olevan päällä. Toisessa kuvassa paikallinen koulu, muttei paikallisten koulu. Koska nyt on viikonloppu täällä, piha on tyhjillään. Tosin nyt ei oppilaitten tarvi mennä ulos kuin ekan välitunnin ajaksi. Seuraavan välkkärin saa olla sisällä. Vähän ku Suomessa kovilla pakkasilla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Julkkis riviin vielä karvis, se on päässyt koiramme-lehden uusimpaan numeroon yhteen agility-kuvaan.
Tai 100%:sen varmaa tietoa ei vielä eilis-iltana kuvan koirasta ollut, mutta aika varmasti se on sama otus.
Oletko sä saanut niitä ASB-lehtiä sinne? Entä koiramme-lehteä?

Mieti, eilen ei syöty ollenkaan kakkuja treenien jälkeen... ;)

Muista kuunnella illalla suomen peli!

Anonyymi kirjoitti...

Ja onhan Mika ollut telkkarissa Harpan kanssa.

Julkkikisia koko ryhmä täynnä ;-)

Jonna kirjoitti...

Mää en voi kuunnella sitä peliä, koska katon desperate housewivesia. Ja muistan kyllä Mikan jostain aamuteeveestä.