maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Agirotua odotellessa

Sain eilen lendereitten agirotujoukkueiden kokoonpanot sähköpostilla. Yksi maksijoukkue ja kuusi medijoukkuetta. Ihan kivasti. Listasta tosin puuttuu vielä aika monta kisaavaa koiraa, jotka mulla tulee mieleen. Jos joku ei tiedä, mikä koko agirotu on, niin siellä on 4 koiran joukkueet kerätty samanrodun edustajista ja kun eka pääsee maaliin, seuraava lähtee samantien tekemään oman suorituksensa. Yhteisaika neljääle koiralle ratkaisee joukkueen tuloksen. Virheet lisätään aikaan viitenä sekunttina per virhe. Jostain syystä mut on taas laitettu menemään meän joukkueen viimeisenä.

Yks joukkue näistä nousee mun mielestä ylitse muitten nopeutensa takia. Vai miltä kuulostaa Rumba, Duo, Aku ja Chili. Se suoritus pitää nähä ite eikä kuulopuheitten perusteella.

Katoin äsken pitkästä aikaa tähän blogiin jollain hakusanoilla päätyneiden hakukriteerejä. Ihan kivoja. Yleensä on ollu vaan hippolandiaa. Nyt on mm. skype puhelu katkeaa, karting rata lupa, toinen keuhko poistettu ja chihuahua myydään halvalla. Musta tää viimenen on paras. Ei nää sanat oo kyllä ihan näin peräkkäin ollu.

Silloin kun lennettiin tänne jouduin maksamaan Hipolle uuden lipun vaikka sillä oli jo lippu. Olen ottanut Finnairiin yhteyttä montaa eri kautta. Soittanut muutamaan numeroon muutamaan kertaan sekä laittanu sähköpostia ainakin kahteen tai kolmeen osoitteeseen. Nyt sain joku päivä sitten postia jossa kerrotaan että mun antama palaute on käsitelty jotenki väärin ja valitetaan asian hidasta käsittelyä. Samassa viestissä luvataan tietenkin maksaa se ylimääräinen lento takaisin sekä 15 euron kortti tax freehen, ellei joku muu taho ole jo ottanu hoitaakseen asiaa. Pitää laittaa vaan taas se kuitin numero, tilinumero ja osoite, mihin laittavat sen kortin tulemaan. Toista kautta asian sais hoitumaan kun laittais noin 10 eri tietoa menemään ja selvittäis ite jotain nokian kuittien numeroita ja muita ihan käsittämättömiä tietoja, joita en ala selvittää. Jos tämä tällä selviää helpommin niin hyvä niin. Kunhan joskus saan se 128 euroa takasin.

Tällä hetkellä mun tosi epätoivoiset naiset-sarja tulee vauhtia 5kB sekunnissa ja kun koko kausi on yli 7 megaa niin arvioitu saapumisaika on yli 90 tuntia... Vauhti vaan kiihtyy. Lähempä tästä auringon ottoon paremman tekemisen puutteessa.

Ai niin ja huomenna vaihdan taas yksinhuoltajan vaihteen päälle, Mikko lähtee Johannesburgiin, Etelä-Afrikkaan. Me lähetään siis Kertun kanssa alennusmyynteihin.

Ei kommentteja: