keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

Lähtölaskenta

Vihdoinkin liput on varattu Suomeentuloa varten. Lähtö tapahtuu keskellä yötä kesäkuun 13. päivä. Takaisin palataan elokuun 20. Ja matka taittuu leppoisasti tai vähemmän leppoisasti Venäjän kautta. Hiponkin paikka varmistui tänään. Eli lähtöön on vajaa 3 viikkoa aikaa, pitäis kai tehä se aamukampa jo valmiiksi. Hippo onneks eilen ymmärsi yskän ja aloitti sen juoksun, joten sekin kerkiää just loppua ennenkuin kone laskeutuu Helsinkiin. Meinasin jo tulla sillon perjantaina, jolloin olisin tullut ASTn kisoihin, mutta tuo juoksu olis ehkä sotkenu kaiken. Tänään menin lähimmälle eläinlääkäriasemalle selittään, että tartten loishäädön koiralle ja nimen paperiin, että se on annettu. Menin siis varaamaan aikaa. Vastaanottovirkailija antoi yhen pillerin pussissa ja meni näyttään EU-passia eläinlääkärille, että se allekirjoittaisi sen. Ajattelin jo, että näinköhän tämä hoidetaan, ettei koko koiraa tartte sinne viiä. No lääkäri kyllä vastas että kyllähän se koira täytyy täällä madottaa, jos kerta se pitää vielä todistaa. Huomiseksi sain ajan, samalla pitää kysyä, miten sen terveystodistuksen saa, jolla maasta pääsee pois. On muuten aika noloa tyttöä taas tuo koira kun on housut jalassa kokoajan. Aiemmin tein sen virheen, etten pitäny niitä housuja ja sen kyllä huomas. Nyt ei ole montaakaan jälkeä lattiassa eikä muuallakaan.

Tänään oltiin taas aamukahveilla tuolla Spinneyksessä muitten suomirouvien kanssa. Mukavaa taas oli ja muutama uusikin oli mukana. Sieltä kurvailin kotiin ja suunnitelmissa oli lähtä heti Kertun päikäreitten jälkeen shoppaileen kun on kerta auto käytössä. Tuo tytön unirytmi on ihan sekasin ja se nukahti aika myöhään, joten heräskin aika myöhään. Olin sopinu Mikon kanssa hakevani sen töistä neljän aikaan ja vievän sen ja sen suomesta tulleet työkaverit golffaamaan. No sillä venyi se töistätulo ja lopulta tuli puoli ysiltä kotiin. Siinä väliaikana kävin Emirates mallissa tuhlaamassa rahaa. Tai vinguttamassa korttia. Oli meinaan alennusmyynnit taas jostain syystä aika monessa suosikkikaupassa. Tuliaisia mm. tarttui mukaan. Äsken nuo miekkoset käväsivät tuolla altaalla uiskentelemassa samalla kun yritin nukuttaa lasta. Se on kyllä sitkeä sissi. Yli tunnin se keikkui meän sängyssä ja vaikka oli ihan töttöröö, ei voinu laittaa nukkuun. Saatiin Suomesta tuliaiseksi Muumimamma ja se oli kiva juttu. Lopulta väsytystaistelun palkinnot jaettiin ja voittaja olin minä. Nukahtihan se p.....le. En usko, että monessa talossa päivää vajaat kasikuiset on ylhäällä vielä puoli 11.

Mulla on jo muutama suosikkiohjelma tuolla töllötarjonnassa. Samantyyppinen kuin Suomen antiikkia, antiikkia -sarja on sellanen huutokauppaohjelma, jossa ensin arvioidaan tavaran arvo ja sitten seurataan huutokaupassa, miten kauppa käy. Toinen on brittien heikoin lenkki, joskaan en kaikkea naljailua siitä ymmärräkään. Nyt tuolla menee Idolsien tapainen ohjelma, mutta siinä kisataan tanssitaidossa. Kanavia on niin paljon, että millään ei pysy kärryillä mitä mistäkin tulee. Tänään katoin pikkusen matkaa kauniita ja rohkeita ja luulisin, että aika tasoisa menee Suomen kanssa.

Luin eilen ASB-lehteä ennenku nukahin. Maha kippurassa ja veet silmissä lueskelin sitä tallipalstaa. Että joku osaa kirjottaa. Nyt taidan ottaa tän koneen (taas) tuonne sänkyyn matkaan ja kattoa (vaan) yhen jakson desperate housewiveseja. Pojat lähti nimittäin baariin.

Ei kommentteja: